Аз вече бях задавал този въпрос, Lord_SEVEN
. Не си спомням някой да ми отговори
. А относно дропа ще спомена няколко случки:
Бих в "Сребърните конюшни" 3 пъти. И 3те пъти срещнах вълци с 6 нива под мен. И 3те вълка се отчетоха с по 1 кожа. Това си го обяснявам, че се случи по простата причина, че не ми трябваха кожите (по Закона на Мърфи). Два дни преди това ми трябваха кожи за приключване на приключение бих 3 дни за да събера кожи от животни горе-долу мое ниво, които по принцип често пускат и по 2 кожи (пак по същия Закон на тоя абдал Мърфи). Между другото доста променени награди за завършените приключения 2 категория - вече не си струва да се правят според мен.
Искам да вметна и още нещо за кожарите:
Кожарите 1ва категория лесно ще се справят без проблеми със събирането на 100те (че и много повече) леки одр. кожи , ако след вземането на професията започнат да бия в "Главата на глигана" до достигането на 11то ниво (не е нужно наемане на наемници с цел намаляне на притока на опит или помощ от др. герои). След 11то ниво, ако има нужда в "Бърлогата". Но все пак има нужда да се благодари на админите за това, че сега след обработката само на 1 лека одрана кожа вече се получава 1 лека кожа. Благодаря за вниманието и се извинявам на автора на темата за спама.