Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mitch

Pages: [1]
1
Pitanja / Razina 6
« on: February 24, 2011, 09:23:37 AM »
Imam jedno maleno pitanjce.
Gdje se mogu liječiti plaćenici razine 6? tj. u kojim provincijama?
Ako netko zna, ja sam se potpuno izgubio ??? ??? ??? ??? ???

2
Pitanja / Zašto?
« on: October 16, 2010, 12:34:31 PM »
Ovako, u zbirki zadataka pod naslovom "nositelj oklopa" koju sam započeo u krčmi u carskom gradu sve sam uspješno završio, osim zadnjeg zadatka, jer sam u međuvremenu prešao na veću razinu. Kada želim krenuti u tu tamnicu, igra mi kaže da ne mogu jer sam previsoki nivo i tako sada ne mogu završiti zadatak. Prije se to moglo. Da li je neki bug ili što?

3
Razgovor / Tražim savez
« on: September 30, 2010, 04:36:28 PM »
Svijet 2, ratnik, lvl 43

4
Pitanja / Divlja cijena dijamanata
« on: April 23, 2010, 02:17:19 PM »
Vjerujem da se mnogi od nas pitaju što se događa sa tržištem dijamanata.
Kao što smo svi primjetili, od 17.03. cijena dijamanta (po komadu) tada je koštala cca. 18k zlatnika. Danas je ta cijena porasla za 250%(!).
Zanima me, do kada će ta cijena rasti, i volio bih znati da li se to može kako reducirati, tj. da se ograniči cijena na nekih 40k zlatnika i amen.

Jer, po mom mišljenju, ovo nikamo ne vodi. Doći će do zasićenja, jer nitko više neće kupovati, a onda će se dogoditi krah.
Kao, npr. sa tržištem stanova u našoj divnoj nam državi.

I samo jedno pitanje za kraj. Koji moćni lobi stoji iza ovog porasta cijena dijamanata??? :o :o :o

...zapitajmo se...

5
Pitanja / Kazna
« on: April 08, 2010, 05:42:23 PM »
Imam lagano pitanjce. Da li je kažnjivo ako, npr. imam dva lika, stavim ih u isti savez, i trgujem između ta dva heroja? Šaljem zlato ili dijamante s jednog na drugog lika.

6
Pitanja / Carski grad
« on: March 17, 2010, 05:14:47 PM »
Imam pitanje koje me već duže vremena muči. Kada se uđe u Carski grad, pojavi se krčmar na gornjem dijelu ekrana. Kada klikneš na njega on kaže da ne možeš pristupiti zadatku ukoliko nisi lvl 60. 8)

Da li je to neka greška, ili što, jer koliko sam vidio, trenutno je najveći nivo koji možeš dostići je 49. ???
Hoće li se to povećati u skorije vrijeme ili ćemo čekati i dalje? 8)

7
Pitanja / Normalni
« on: March 10, 2010, 09:10:46 AM »
POSTOJI li u bilo kojoj provinciji razine četiri, tamnica u kojoj su likovi normalni? Ovi rijetki me ubijaju da boli. A i kada pobijedim onda dobijem neku TOTALNU siću od para i exp-a da si ne mogu ni (da mi oprostite), ali ni rit obrisat. Ovakvim tempom će mi djeca biti punoljetna dok ja dođem do lvl 40, a ne želim znati što će me tek tamo zadesiti. *UNDECIDED*

POMAGAJTE DRUGOVI!!!!!

8
Pitanja / Plaćenički nivoi
« on: January 08, 2010, 02:34:30 AM »
Možda je ovo suludo pitanje, ali neka mi neko odgovori na ovo. ZAŠTO se ne mogu plaćenicima kada se podignu za nivo, podizati vještine? To mi je malo bezveze, jer konstantno ostaju na istome, ne može im se ništa povećati i ako je plaćenik unajmljen na npr. 21 nivou, kroz bitke ga se podigne na npr. 27 nivo, on i dalje ima snagu i vitalnost, kao i ostale vještine sa 21 nivoa. Prilično je glupo konstantno mijenjati plaćenike i njihovu opremu koju se ne može prebaciti na drugog plaćenika, nego se mora prodati u gradu i onda kupovati nova oprema.
Da li se može nešto riješiti po tom pitanju? :(

9
Pitanja / Putovanje
« on: December 30, 2009, 09:51:46 PM »
Zašto se ne može putovati ravno iz Provincije Grunar u Provinciju ogoljele stijene i obratno? Na mapi su spojene, ali se ne može putovati direktno. Da li je to neki kukac ili što?
Hvala :-X

10
Pitanja / Postoji li kazna?
« on: December 27, 2009, 06:54:17 PM »
Zanima me samo jedno, postoji li kakva kazna za više likova? Imam ratnika na 23 lvl, ali počeo bih ispočetka sa mistikom ili rendžerom, pa me zanima postoji li kakva sankcija za to? Prijavio bih se naravno sa druge mail adrese.

I po kojem je... principu oni rade poredak? U ovom trenutku sam 990. na trecoj razini, a likovi ispred mene imaju manje svega, pa mi nije jasno na koju su foru oni ispred mene? ???

11
Pitanja / Kosulja optocena bakrenim ljuskama
« on: December 18, 2009, 08:36:55 AM »
U glavnoj priči u provinciji Ogoljele stijene, na koraku 6 krčmar mi kaže da napravim 5xkošulja optočena bakrenim ljuskama, mo, nakon podužeg istraživanja nisam uspio pronaći taj recept. Gdje bih ga mogao pronaći?

btw. imam recept za košulju optočenu brončanim ljuskama i recept za čvrstu košulju optočenu brončanim ljuskama na razini 2. Na razini 3 imam recept za brončanu lančanu košulju. Da li je možda ova posljednja to što tražim?

Pages: [1]