Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Gringo

Pages: [1]
1
Questions / What is the point in having arena fights?
« on: May 08, 2010, 01:51:55 PM »
 I had 3 fights in the arena... i won each of them but i can`t see any improvements in my stats or experience... I won some gold that`s true :) I also don`t see my fights in the game statistic...So i come and ask again what is the point on having arena fights?

2
Întrebări / Exista?
« on: May 07, 2010, 01:56:14 PM »
 Exista un filtru de cautare in joc care sa-mi arate numai jucatorii romani?

3
Discuţii generale / Strategie !
« on: May 07, 2010, 01:32:38 PM »
 Joc de 2 zile.. Am citit pe aici desul de mult ce si cum...insa nu mi se pare suficientsa informatie.... Ca sa fiu mai precis mi-ar placea daca cineva cu experienta in jocul asta ne-ar impartasi ceva strategii pentru un start cat mai bun...Cum am spus joc de 2 zile si habar nu am de ce dracului sa ma apuc :)) Umblu ca bezmeticul ma bat cu lupi mistreti si alte lighione strang piei ca m-am facut tabacar... execut misiuni ... urc in nivele dar n-am niciun obiectiv precis... Tot incerc sa-mi dau seama care ar fi scopul jocului... Pot sa fiu atacat de alti jucatori sau eu pot ataca alti jucatori?!? Cum fac sa evoluez mai repede si cam ce ar trebui sa urmaresc?!? Mentionez ca sunt razboinic ,fauritor de armuri si tabacar...
 De exemplu iata cateva intrebari... Daca am ales sa fiu tabacar o sa pot face si armuri metalice sau pentru asta trebuia sa ma fac fierar? Banuiesc ca armurile metalice sunt mai eficiente decat alea de piele pe care le pot face acum...
 Cu specializarea de tabacar exista posibilitatea sa adun si alte resurse nu numai piei?
 Cam asta pentru moment astept ajutorul vostru...
 Probabil am pus intrebari tampite dar sunt tare dezorientat in jocul asta si pentru moment nu am acces decat la Satul Sperantei :)) Ma intreb ce se va intampla cand se va mari harta ca la 24 puncte de actiune/zi nu prea cred ca e bine sa faci miscari aiurea si sa le irosesti asa cum probabil fac eu acum :))
 Spunati-mi si mie niste trucuri nu fiti nasoi sa tineti numai pentru voi :))

Pages: [1]