Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jderjder

Pages: [1]
1
Bugs / Bug
« on: May 13, 2011, 03:32:34 PM »
Dupa aceasta mentenanta cind dau sa intru in casa nu mai vad depozitul casei......in locul depozitului vad doar avatarul eroului.....si cind intru pe erou nu mai imi apare profilul.......?!?! >:(

2
Întrebări / intrebare
« on: October 10, 2010, 07:36:38 PM »
nu am inteles conceptul de banca.......vreau sa depun la banca aurul care il am ca sa pot merge linistit in provincii periculoase.......de ex......daca depun 5000000 aur.....cit platesc dobinda.......si pe ce perioada .......si daca am obiecte sau resurse in desaga.....in cazul in care sunt provocat in provincii cu zone periculoase mi le poate lua sau doar aurul care il am?????

3
Bugs / casa
« on: July 08, 2010, 05:35:28 PM »
buna....am si eu nevoie de ajutor.......cind intru in casa sa imi iau ceva de acolo nu ma lasa......nu mai pot sa scot nimik din casa.......si nici sa bag in casa.......iar cind sunt in casa nu pot nici macar sa echipez sau dezechipez eroul.....nu pot face nimik....e blocat tot......singura modalitate e sa vind direct din casa.....dar asta pot face doar cu obiectele......cu resursele ce pot sa fac sa le recuperez?????.....nu pot nici macar sa maresc capacitatea casei.......va rog sa ma ajutati ...:(

userul este jderjder......si joc in lumea imperial hero 2

4
Întrebări / intrebare
« on: July 08, 2010, 01:39:38 PM »
se pare ca de 2 zile am scris la cere ajutor si nu imi raspunde nimeni.....poate aici am mai mult noroc.........am casa plina de obiecte si resurse si acuma cind intru si vreau sa iau ceva de acolo nu ma lasa......nici sa maresc capacitatea casei nu pot......nu pot sa fac nimik cind sunt in casa........toate sunt blocate.....ce pot sa fac in aceste caz??????

Pages: [1]