Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TaniaR

Pages: 1 ... 29 30 [31]
451
Întrebări / Re: Ce e pagube???
« on: November 10, 2009, 08:41:29 PM »
Mulţumesc andy  *rose* chear aşteptam răspunsul tău, că ştii totul despre joc  ;)

452
Întrebări / Ce e pagube???
« on: November 09, 2009, 10:02:39 PM »
Salut pe unele arme rare ş.a. văd ca bonus în plus "pagube minime" şi "pagube maxime". La fel e şi cu armurile rare ş.a. "pagube reduse" şi "pagube minime". Sunt implementări noi cred  ??? ştie cineva ce înseamnă acest bonus şi la ce ajută? Mulţumesc anticipat.

453
Întrebări / Re: SPUNETI-MI SI MIE CE TREBUIE SA FAC..
« on: November 07, 2009, 11:13:35 AM »
Vezi la întrebări pe acest forum Nobil din Farolin a mai fost pusă această întrebare   ;) :-X

454
Bugs / Re: Disparitie retete
« on: October 29, 2009, 10:56:20 AM »
Vezi pe forum la ultimile noutăţi,  ;)

455
Întrebări / Re: cine imi poate traduce si mie?
« on: October 28, 2009, 08:49:49 PM »
"Deci este adevarat", ochii Vilhelm sunt goale. Teroarea trece prin corpul său.
Lupii "sunt acum într-adevăr, aliat cu adepţi întuneric. Tată a ne ajuta! Cel mai rău scenariu posibil a transpired. Cu prădători de partea lui, intunericul va deveni mai puternică decât oricând. Ele pot asalt orasul orice minut acum. Dar cred că Domnul Dark are alte planuri. El urmăreşte să corupte Cler din interior, care să înlocuiască preoţii credincioşilor cu cele intunecate sau răsucirea sufletele celor nevinovaţi. Se pare ca ne vom lupta două fronturi, erou. Dar noi nu poate lua pe amândoi în acelaşi timp. Noi va lovi le una câte una. "
Curaj Vilhelm este remarcabil, avand in vedere familia lui ar putea fi deja mort.
Lucruri "Prima primul. Inamic nu ştie ceea ce ştim şi ne-am impuls. Sunteţi pe cale să asalt Fangs strălucitoare şi ucide liderul alfa a ambalajului de lupi! A face de grabă, erou! Dacă noi le dau prea mult timp, ele vor consolida şi de a organiza şi apoi ne sunt sortite! Salvaţi familia mea! "

Sarcina: eliminarea Wolf Alpha în Glowing Fangs.

Reward:
Experienţă: 100

http://translate.google.com/translate_t?hl=ro#       :P :P :P

456
Întrebări / Re: Safir
« on: October 24, 2009, 08:02:12 PM »
 :) Mulţumesc, se primeşte că te duci după opal şi să te întorci cu opal şi cu safir, dacă supravieţuieşti de la atacuri  :D

457
Întrebări / Safir
« on: October 24, 2009, 04:55:32 PM »
Salut, spuneţi-mi vă rog unde găsesc şi eu safir?  :'( După ultimele modificări a jocului nu-l pot găsi în provinciile de rang 2. Mulţumesc anticipat...

458
Întrebări / Re: profesia bijutier!!!!!!!!!!!!!!
« on: October 17, 2009, 07:25:27 PM »
N-a fost o idee rea, m-am luat dupa tine. N-aveam curajul sa-mi cheltui aurul la inceput, insa acu vad ca s-a meritat si am si aproape 100 de puncte la rang 1.

Si acum, ca raspuns la ce intrebasei prima data, am gasit o solutie: un al 2-lea caracter (poate si al 3lea, o mica armata de sclavi) cu care minezi doar, odata ce e level 5. Tot cu el vei crea si lingourile de cupru, iar apoi le poti prelucra in inele sau amulete. Asta ca sa eviti sa folosesti pietrele alea scumpe. Insa, vei avea nevoie de cam 200 de lingouri de cupru pentru a ajunge la rangul 2.

 :D :D :D Îmi citeşti gândurile, voi face doar amulete şi inele din cupru pe care le voi vinde în oraş. Sunt nevoie doar 100 lingouri pentru a trece la rang 2 de bijutier, unde mai poţi crea ceva bijuterii care se vor cumpăra de jucători.  :-X

459
Întrebări / Re: profesia bijutier!!!!!!!!!!!!!!
« on: October 14, 2009, 09:58:02 AM »
Cum sa fie....te duci si iei pietre neslefuite pe care le prelucrezi si le vinzi ...

Momentan cumpăr pietre neşlefuite apoi le vând prelucrate mai scump *hihi*. Mai vedem după nivel 10 cum şi unde poate şlefuitorul să găsească pietre  ;)

460
Întrebări / profesia bijutier!!!!!!!!!!!!!!
« on: October 13, 2009, 04:09:21 PM »
Salut, sunt bijutier-şlefuitor niv 9, mă lămureşte cineva cum e posibil să avansezi în profesia de bijutier dacă resursele pentru a crea un inel sau amuletă de rang 1 sunt mai scumpe ca rezultatul final (inelul, amuleta)  ???  ???  ??? ??? Aş dori să mă specializez mai mult în profesia principală dar văd că e imposibil de dezvoltat, mai avantajos e să vinzi pietre şlefuite sau atribute. Cred că pe viitor va dispărea cu totul profesia de bijutier vor rămâne doar cei de nivel înalt care ţin monopolul pe profesie, sper că mă greşesc.
Şi încă una unde s-a mai văzut să pleci la vânătoare de lupi şi să ai drept pradă inel sau amuletă rară, doar în joc RPG. Ca să fac un inel rar de rang 1 şi 2 trebuie să ajung la 200 pct. de meşteşugărit care înseamnă o mulţime de resurse irosite. De ce să cumperi un inel obişnuit de rang 1 cu 200-300 aur (sumă minim de vânzare pentru a avea ceva profit) creat de un jucător, dacă sunt rare mai ieftine căpătate de la lupi şi mistreţi  :'( :'(  , nu mai vorbesc de reţete care tot costă aur.

Versiunea jocului e beta care înseamnă că e în permanentă dezvoltare, sau am înţeles greşit sensul ???. Mă adresez mai mult la moderatori cu răgămintea, e posibil de intervenit cumva în sensul jocului pentru a da posibilitate şi bijutierilor să se dezvolte profesional  :) (mă refer la pradă).

Bijutierii ce sunt avansaţi, vă rog îmi daţi şi mie vreo lecţie de meşteşugărit că foarte tare doresc să fac un inel legendar pe viitor  :P, fiţi deacord arată bine  *hihi*.

mulţumesc anticipat şi sper că nu v-am plictisit cu multă vorbă  ;)

461
Întrebări / Re: opal
« on: October 12, 2009, 09:56:40 AM »
Salut după cum am înţeles din cele citite pentru a face rost de bijuterii pentru atribute este nevoie să fii miner de rangul 2 (de la nivel 10 în sus) şi nu contează profesia principală, indiferent eşti bijutier, făuritor de arme sau armuri?

Pages: 1 ... 29 30 [31]