Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AlenBBB

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Pitanja / Re: Vjestine kod placenika
« on: July 06, 2010, 05:06:45 PM »
Vještine se ne dižu, već ostaju kakve jesu. Biti će uvedeno questovi koji će omogućavati kreiranje vlastitih plaćenika.

ma sve 5 sa tim kreiranjima ali velim kaj nije logicno da se i vjestine dizu i to na postojece vjestine pa nemora se izmisljati topla voda ako je napravljeno za atribute onda bi trebalo i za vjestine *hihi*

2
Pitanja / Vjestine kod placenika
« on: July 06, 2010, 03:27:59 PM »
Jedno pitanje bas sam danas to uocio , jedan placenik mi je dosel sa lvl 44 na 45 i sad zabiljezio sam prijasnje atribute i vjestine od placenika , i sad kad je presel level atributi su mu se digli (snaga,okretnost,spretnost) , a vjestine su ostale iste zar nebi bilo logocno da se i one dignu , recimo kisa strjela sa 4 na 5 , probijajuci pogodak 4 na 5 i slicno !!! Tigre kaj velis na to ? jel to logicno ili nije , ako mislis isto molim te da to prosljedis developerima igre i da i to ubace , to mi si cini prilicno vazna stavka !!

3
Razgovor / Re: Paratethys regrutira!
« on: July 04, 2010, 10:55:04 PM »
PROŠIRILI SMO SAVEZ.  ;) ;) ;)

Primamo još 5 članova, jedini uvjet je da budu aktivni.
Za pozivnicu se javite meni ili Bolindusu.

 *guns* *guns* *guns*

ides !! ima se para ima se s cim  :D

4
Pitanja / Re: Chat
« on: June 25, 2010, 10:17:15 PM »
evo proradilo i na mozzili

5
Pitanja / Re: Chat
« on: June 23, 2010, 02:00:17 PM »
ja ne kuzim kaj je sa chatom meni ovaj novi princip nista ne otvara ?  niti kaj mogu niti kaj vidim  :'(

Evo na mozzili mi ne radi chat tj nemogu otvoriti niti jedan prozor kad kliknem na ikonu , tj precizinije nemogu niti kliknuti na ikonu , a na operi mi sve radi normalno jel ko zna di bi mogao biti problem .

6
Pitanja / Re: Nestali dijamanti!!!
« on: June 19, 2010, 06:57:39 PM »
"Zbog totalne promjene u misijama sa dijamantima za nagradu, te misije su maknute iz igre. IH tim će ubrzo napraviti novi i bolji sustav za misije sa dijamantima za nagradu."
To je vijest. Uskoro će se zadaci sa dijamantima kao nagradama redizajnirati. Dobiti će se puno više questova i biti će razrađen detaljniji sustav sa zadacima kao dijamantima za nagradu. Ovo nije trajno micanje zadataka s dijamantima, već samo privremeno.

uff vec sam se oznojio da je to trajno vec sam mislio quitat sa igrom thx na obavjesti .

7
Pitanja / Re: Nestali dijamanti!!!
« on: June 19, 2010, 12:22:44 AM »
i da da nastavim kaj je dalje igra bez ijednog dropa stvari , pa onda dobivanje 0 exp-a po borbi , pa kuda to sve vodi koji je to bog , prvo navuku na igru onda pocnu zajebavati posteni narod , pa nismo novce na cesti nasli . :rant: :rant: :rant: :rant:

oprostite na rjecniku ali sam iznimno ogorcen i ljut

8
Pitanja / Re: Odrzavanje sistema
« on: June 19, 2010, 12:17:47 AM »
Također bi bilo pošteno da za vrijeme održavanja (čitaj: ne dam ti igrati!  >:(), nema limita na akcijske bodove! Ako nam već ne date igrati, onda dozvolite prikupljanje i više akcijskih bodova od npr. 48 za premium!!! *bravo* Kad već spomenuh premium, mogao bi i on mirovati za vrijeme održavanja, ipak je to "živi" novac! Svi ostali nezadovoljni istim, potpišite se, idemo na referendum!!!  *WRITE*

potpis to je bezobrazno slazem se !!!

9
Pitanja / Re: Nestali dijamanti!!!
« on: June 19, 2010, 12:17:02 AM »
Mene ne zanimaju vijesti! Mene zanimaju tzv. stečena prava! Ako sam preuzeo zadatak sa takvom nagradom, onda takvu nagradu i želim za izvršeni zadatak. Ako se nekom takvo nešto ne sviđa, onda neka ukine takve zadatke, buduće zadatke, a ne već izdane, zadane ili ne znam kakve! Vratite nam stečena prava!  *HUNTER*  >:D
Budimo realni! Bez dijamanata su zadaci u krčmi čista pušiona! Samo popravak opreme košta više nego što je nagrada u zlatnicima! Ili ti daje 4 akcijska boda, a potrošio si 6 ili 8 ili više! Halooo! Ili npr. za izradu 5 prstenova dobiješ 2-3 tisuće zlatnika, a potrošio si 15. Gdje je tu nagrada!?  *WALL*  *SMOKE*

ma sa svakim novim updejtom igra ide prema sve vecem sranju kaj se mene tice vise nema sanse da uplatiim i jednu kunu , imam 3 acc i do sad sam na svakome uplacivao dijamante , od danas vise nedam nista pa neka razvijaju igru za 4-5 igraca jer ce velika vecina prestati davati lovu , ako im je u interesu , da ne velim djeb.. igrace onda u redu , lovu vise nedam , a Tigre molim te da im preneses srdacne pozdrave za ruiniranje igre  >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D


Ovo je dokaz da umjetno stvaraju sve i sve vecu cjenu dijamanata jer sad si samo osudjen da kupujes , znaci nedam da me kradu !!

10
Razgovor / borbe sa placenicima
« on: June 15, 2010, 03:36:25 AM »
Tigre daj mi odgovori molim te zar nije malo bezveze kad radim recimo misiju gdje trebam recimo pobjediti 25 neprijatelje i kad idem u borbu sa svojim placenicima postoje slucajevi da mene ubiju a po 2-3 placenika ostaju zivi i onda mi se pobjedjeni neprijatelji ne pribroje u zadatak , meni se to cini da nije u redu jer ako ih vec vodimo zasto nam se ne pribroji poraz neprijatelja , to nema smisla nikakvoga .

Molim i druge da ovo izkomentiraju !!

11
Pitanja / Re: Recepti
« on: June 11, 2010, 02:24:09 AM »
Gde mogu naci legendarne i epske recepte?Da li mi mogu pasti iz nekih tamnica?

tako je i to ti je random

12
Razgovor / Re: Novi updejt
« on: June 08, 2010, 12:25:17 PM »
pa kako da preedjem level nemogu da sredim nikog da idem u razini 3 a oni daju 20 iskustvo sticicu za jedno 10 godina

ma usrali su sa ovim updejtom i to svjetski i jos su smanjili i dobivanje expa na tamnicama sve u svemu kenjaz .

13
Razgovor / Re: Novi updejt
« on: June 04, 2010, 09:00:59 AM »
Hmm. što se tiče cijene dijamanata - to diktira tržište i igrači. Problem je što ljudima na visokom nivou nije problem dati toliko zlata, dok na nižima je to veliki problem. Nadam se da će se pronaći način da se to riješi i radimo na tome.
Što se tiče ovih ograničenja na 25,35... ima i rasprava na engleskom dijelu foruma. Jedna strana tvrdi da je bolje, jedna lošije. Normalan igrač će štediti i nabaviti opremu kakvu može, a skuplje je samo za one koji zbilja žele sve imati uvijek najbolje, oni sada moraju mijenjati opremu 2-put.

ma sve 5 samo ponovo velim sa ovime je ratnik dodatno zakinuti i otezana igra , pa neka se bar nesto poduzme u tom segmentu jer sa njim ce biti nemoguce igrati , znaci zakinut je dodatno sa ovime updejtom , ok da se moze normalno levelirati do 25,35,ili 45 ali do sad i sa ovom top opremom koju si mogel staviti na 30 ili 40 lvl je bilo jako tesko levelirati a sad ce biti jos puno puno teze !! Tigre uradi nesto  :'(

14
Razgovor / Novi updejt
« on: June 02, 2010, 11:20:06 PM »
Molim da se izjasnite za novi updejt , ok kaj je dosla provincija 6 , ali meni se osobno ne svidja ova fora sa oblacenjem stvari do lvl 15,25,35,45 ... i oblacenje posle tih levela , igra je i ovako vec otezana pogotovo klasi ratnik , a sada ce biti jos teze sa njime igrati to mi se cini glupo i nije trebalo dirati taj princip , odbiti ce previse igraca i nije fer opet napominjem prema klasi ratnik jer i ovako sa top opremom za taj nivo je bilo tesko igrati a di nece sad sa jos slabijom opremom !! TIGRE JAVI OVIMA KAJ DELAJU DA VRATE NA STARO JER CE LJUDI POCETI ODUSTAJATI !!!

15
Pitanja / Re: dvoručno oružje
« on: May 10, 2010, 12:27:44 AM »
pa onda mi se ni ne isplati prebacit sve bodove, sta ce mi dva jednorucna maca bolje je ovo moje koplje onda lol, reci tim adminima nek to malo sloze i nek dijamante posalju :D

istina malo blesavo ako idu samo 2 jednorucna maca , ko da nema jednorucnih sjekira ili su ih mogli napraviti i rjeseno.

Pages: [1] 2 3 ... 6