Zaginiony Helm zglosilem do Bucek96 (mam PW do niego i od niego, wiec przeczytał)- chociaż może do rana już mi to usuniecie, żeby znów był to moj wymysł, nie wiedzialem, ze nalezy zgłaszac wszystkim na forum jak leci i jeszcze moze list do Św. Mikołaja, czy czasem nie zabrał... zglosilem przez "popros o pomoc", nastepnie na PW do Bucek, to juz 2 razy..widocznie to tez moja wina, ze tylko dwa..
Co do moich pkt - mowcie co chcecie, dla mnie to żenada prosić się o coś, co powinniście 1 kliknięciem zrobić i zamknąć temat, jeśli błedu nie możecie znależć, ale oczywiscie lepiej jest zwalić na gracza, że coś spaprał, bo tak wygodniej i on nie może swojej niewinności udowodnić. Specjalnie wysrałem 25 D żeby zmienić atrybuty źle i zawrcać Wam dup* przez pół miesiąca, bo nie mam nic lepszego do roboty niż naciąganie właścicieli IH na coś, co mi sie nie należy.. Może w ogóle nie robiłem zmiany atrybutów, a to wszystko mi się przyśniło jako zły sen, bo mam 11 lat i lubie się wydurniać po forach i skupiać na sobie uwagę.
Sytuacja zupełnie jak z ksiązki "Proces" F. Kawki, polecam Wam ksiązkę, może dostrzeżecie podobieństwo, chociaż w sumie to wątpię, bo tamten bohater też na pewno sobie wszystko ubzdurał..
No nic, kończe i ide wysrać kolejne 25D na kolejną zmianę, żeby jakoś pobawić się jeszcze chwilę tą grą, zanim ogołocicie mnie do reszty.