Mene ne zanimaju vijesti! Mene zanimaju tzv. stečena prava! Ako sam preuzeo zadatak sa takvom nagradom, onda takvu nagradu i želim za izvršeni zadatak. Ako se nekom takvo nešto ne sviđa, onda neka ukine takve zadatke, buduće zadatke, a ne već izdane, zadane ili ne znam kakve! Vratite nam stečena prava!
Budimo realni! Bez dijamanata su zadaci u krčmi čista pušiona! Samo popravak opreme košta više nego što je nagrada u zlatnicima! Ili ti daje 4 akcijska boda, a potrošio si 6 ili 8 ili više! Halooo! Ili npr. za izradu 5 prstenova dobiješ 2-3 tisuće zlatnika, a potrošio si 15. Gdje je tu nagrada!?
ma sa svakim novim updejtom igra ide prema sve vecem sranju
kaj se mene tice vise nema sanse da uplatiim i jednu kunu , imam 3 acc i do sad sam na svakome uplacivao dijamante ,
od danas vise nedam nista pa neka razvijaju igru za 4-5 igraca jer ce velika vecina prestati davati lovu , ako im je u interesu , da ne velim djeb.. igrace onda u redu , lovu vise nedam , a Tigre molim te da im preneses srdacne pozdrave za ruiniranje igre
Ovo je dokaz da umjetno stvaraju sve i sve vecu cjenu dijamanata jer sad si samo osudjen da kupujes , znaci nedam da me kradu !!