Eo opet moj prijedlog:)
Kad se kopaju resursi u nezaštićenim provincijama i neko te napadne i pobijedi, izgubiš sve, i akcijske bodove i recimo drva(ili rude ili dragulje nije bitno) a kontam da ta drva onda nestanu iz šume, jer koliko sam skonto kad se kopa igrica odma čim ti klikneš na kopaj odredi količinu drva koju ćeš iskopat, da niko drugi ne može kopat ta tvoja drvai sad tebi preostane da to iskopaš za par sati.
Znači ja sam popušio jebački, a ovaj što me je napo dobije par 100golda (dobro znao sam gubit i po 20000 dok se nisam opametio)...niko ništa nije zaradio
e sad dolazi moj prijedlog:
pošto lik kopa drva, i sad ga neko napadne, valjda ta drva ostanu, makar neobrađena, al su izrezana,
recimo ako kopam 10h i broj drva što bi dobio je 100, onaj koji me napadne i pobijedi nakon 5h dobije 50drva (3h-30drva 7h-70drva...nije neka teška matematika:) + 10%para što ima ovaj što kopa.
druga finta ako se lik bori u tamnici i onda ga neko napadne, uzme mu plijen što je zadnji dobio (da se ne komplicira sa itemima...samo keš dobije)+10% para što ima.
al naravno kad ja napadam isto tako..hehe
ili ako već ne može tako onda da se drva vrate tamo da ih neko drugi može iskopat....al bolja je ona prva solucija.