3. aşamada oynuyorum. Tüm serüvenleri bitirdim. Elmas veren görevler kaldırıldı ve tavernalarda verilen görevler hepten saçma oldu.
İşte görevler
1- 20 kafir öldür . ödül:300-500 altın 3 görev puanı: gidilen yerde 1-2 kafir çıkıyor 10-12 görev puanı harcıyorsunuz. kullandığınız iksirler ve zırh yıpranması - masraf zaten. verilen ödül yapılan harcamanın onda biri. kimsenin gideceğini sanmıyorum.,
2- Beş Deri Zırh işle; ödül 1000 altın. + 2 görev puanı : kullanacağınız malzeme 50 deri : maliyeti 10000 bin altın + 5 görev puanı . Bunu niçin yapsın oyuncular.Saçmalıktan Başka bisey değil. Bu şekilde oyuncularla dalga geçiliyor.
Kimsenin neden tepki göstermediğini de anlamıyorum,Görevler zorlastırılabilir ama elmas veren görevler hemen başlatılmalı.Tabi ki elmas alan var, alamayan var. Eğer elmas alamayan kesim oyunu terkederse oyunda cok az kisi kalacak ve kimse zevk alamayıp bırakacak ve güya, gelistirilmeye çalışan oyun simdiden terkedilecek. Öyle facebookta duvara verilen reklamda kurtarmayacak işi.Programcılar oyuncuları sağılacak inek olarak görmemeli ve oyuna daha fazla katılımı ve oyun heyacanını bir sekilde sağlamalı. Değisiklikler hep oyuncuların aleyhine olmak zorunda mı?
Diğer görevler de aynı şekilde. Çaba-sonuç orantısı hep negatif .
Dileğim Admin in elmas veren görevlerin bir an önce başlatılması konusunda oyun kurucularına gerekli baskıyı yapması ve isteklerimizi iletmesi.
Selamlar