Author Topic: wydobywanie  (Read 7848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lukiosie

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
wydobywanie
« on: June 04, 2009, 02:17:41 PM »
wiec tam mam wojownika wzialem se platnerzae i gornika i gdzie moge wydobywac surki???? :o

Offline thomason

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: +13/-6
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #1 on: June 04, 2009, 02:37:50 PM »
wiec tam mam wojownika wzialem se platnerzae i gornika i gdzie moge wydobywac surki???? :o

Szukaj se w lokacjach, gdzie normalnie walczysz. na dole pola informacyjnego są podane surowce, jakie można wydobyć/znaleźć w danym miejscu.

Pamiętaj, że skóry zdobywa się na zabitych zwierzętach...

Offline Stark

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #2 on: June 07, 2009, 01:08:35 PM »
A jakie surowce najchętniej są skupowane jeśli chodzi o wydobycie? Nie mogę się zdectdować czy zostać górnikiem czy cieślą...

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #3 on: June 07, 2009, 01:12:49 PM »
Moim zdaniem górnikiem

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #4 on: June 08, 2009, 05:54:00 PM »
mam pytanie o kamieniarza . w jaki sposob mozna pozyskac kamienie do obrubki ? wybralem sobie taka profesje a u mnie nie ma zadnych informacji na temat pozyskania tego surowca.

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #5 on: June 08, 2009, 06:21:06 PM »
musisz kliknąć na jakieś miejsce (misję) i tam na dole jest kolumna w której zaznaczasz co i ile razy ma przynieść wybrany surowiec

coś takiego:

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: June 08, 2009, 06:26:08 PM by dabros »

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #6 on: June 08, 2009, 06:26:38 PM »
po kliknieciu na jakas lokacje jedyne co mam do wyboru w tym okienku to "walcz" lub "cofnij" . chyba jest cos nie tak. ale sprawdze to dokladnie jeszcze

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #7 on: June 08, 2009, 06:28:46 PM »
Który masz lvl ?

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #8 on: June 08, 2009, 06:33:04 PM »
lvl juz 8 . prawie 9 . jestem łowcą , jubiler i kamieniarz

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #9 on: June 08, 2009, 06:46:16 PM »
niestety nie mam takiej opcji zaczekam na 9 lub 10 lvl. to moze sie pojawi .

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #10 on: June 08, 2009, 06:53:14 PM »
niestety nie mam takiej opcji zaczekam na 9 lub 10 lvl. to moze sie pojawi .
Nie pojawi się kamieniarz nie ma takiej opcji niestety

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #11 on: June 08, 2009, 06:54:53 PM »
no to dałem ciała z wyborem zawodu hehe . dzięki bardzo.

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #12 on: June 08, 2009, 06:56:37 PM »
no to dałem ciała z wyborem zawodu hehe . dzięki bardzo.

Możesz w każdej chwili zmienić

Offline rebeliant

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #13 on: June 08, 2009, 07:53:07 PM »
po zmianie zawodu na górnika pojawiła się ta opcja . jeszcze raz dzięki .

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: wydobywanie
« Reply #14 on: June 08, 2009, 08:30:04 PM »
Kamieniarz ogólnie nie jest zły a opcja że możesz zaznaczyć ile razy ma bohater wydobyć dany surowiec  oszczędza Ci tylko  czas punkty akcji ''zużywane są tak samo'' niestety  ;)