Author Topic: intrebare  (Read 5706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jderjder

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
intrebare
« on: July 08, 2010, 01:39:38 PM »
se pare ca de 2 zile am scris la cere ajutor si nu imi raspunde nimeni.....poate aici am mai mult noroc.........am casa plina de obiecte si resurse si acuma cind intru si vreau sa iau ceva de acolo nu ma lasa......nici sa maresc capacitatea casei nu pot......nu pot sa fac nimik cind sunt in casa........toate sunt blocate.....ce pot sa fac in aceste caz??????

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #1 on: July 08, 2010, 02:03:46 PM »
Cred că folosesti Opera, încearcă alt browser (Mozilla Firefox de ex)  ???. Dacă nici aceasta nu te ajută scoate obiectele din casă pe piată (eu le pot scoate pe piată) resursele din casă nu le poti scoate direct pe piată...

Offline jderjder

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #2 on: July 08, 2010, 02:16:15 PM »
Cred că folosesti Opera, încearcă alt browser (Mozilla Firefox de ex)  ???. Dacă nici aceasta nu te ajută scoate obiectele din casă pe piată (eu le pot scoate pe piată) resursele din casă nu le poti scoate direct pe piată...

folosesc chromme......dar nu pot sa scot nimik din casa.......am sa incerc sa vind direct din casa.......peste 30 minute am s apot sa incerc.........sper sa mearga sa.....multumesc oricum pt raspuns..:)

Offline jderjder

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #3 on: July 08, 2010, 02:57:39 PM »
daca le vind direct din casa obiectele merge....dar  nu imi deblocheaza resursele.....:(

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #4 on: July 08, 2010, 05:19:39 PM »
daca le vind direct din casa obiectele merge....dar  nu imi deblocheaza resursele.....:(
Posibil să fie un bug, încearcă pe forumul international să postezi la "Bugs"... să nu uiti să indici numele in joc si lumea.  ???

Offline jderjder

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #5 on: July 08, 2010, 05:28:37 PM »
ms.....am sa scriu si acolo......:)

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #6 on: July 08, 2010, 07:30:29 PM »
Înceară să prelungesti chiria cu 1 săptămână (nu ai scris că ai făcut-o) poate fi o variantă... Stiam că obiectele se duc in depozit dacă nu plătesti chiria...Poate sunt unele schimbări de care nu am auzit si obiectele rămân blocate în casă!!!

Offline jderjder

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #7 on: July 08, 2010, 08:03:08 PM »
Înceară să prelungesti chiria cu 1 săptămână (nu ai scris că ai făcut-o) poate fi o variantă... Stiam că obiectele se duc in depozit dacă nu plătesti chiria...Poate sunt unele schimbări de care nu am auzit si obiectele rămân blocate în casă!!!


am prelungito cu o luna.....:d.....e singurul lucru care ma lasa sa il fac

Offline onitel

  • Trusted Member
  • *
  • Posts: 76
  • Karma: +4/-11
  • [URL=http://www.imagecross.com/][IMG]http://hostin
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #8 on: July 09, 2010, 10:34:11 PM »
cel mai bine cred ca e cu chrom 8) , eu am si opera dar nu merge mai nimic  ??? , explorer se incarca pagina incontinu *sos*  :( , cu chrome parca as merge in tanc  *locker*)))))

Offline dimixXx

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +1/-7
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #9 on: July 16, 2010, 11:14:16 AM »
poate nu ai achitat datoria la banca

Offline tiamat

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #10 on: September 08, 2010, 08:41:59 PM »
salut..am si eu o intrebare
am 4 mercenari.....dar cand ii activez pe unul mai precis pe vrajitor...dau la lupta si screi loading....
dar nu se incarac si astept vreo 10 minute si tot astept k nu imi arata raportul....
dar daca il dezactivez pe el si ma duc cu ceilalti 3 mercenari atunci imi arata raportul.....(daca ma duc doar k el nu mil arata)
nu stiu ce sa fac....ma puteti ajuta?

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #11 on: September 08, 2010, 09:14:54 PM »
salut..am si eu o intrebare
am 4 mercenari.....dar cand ii activez pe unul mai precis pe vrajitor...dau la lupta si screi loading....
dar nu se incarac si astept vreo 10 minute si tot astept k nu imi arata raportul....
dar daca il dezactivez pe el si ma duc cu ceilalti 3 mercenari atunci imi arata raportul.....(daca ma duc doar k el nu mil arata)
nu stiu ce sa fac....ma puteti ajuta?
:) Da se intâmplă... Vezi dacă la Abilităti ai Căpitanul Mercenarilor activat pentru toti 4 merc. Si dacă nu-i vre-un merc mort ...
Dacă totul e in regulă cu angajarea merc, schimbă limba din română in engleză, luptăte in engleză  :) la sigur va arăta raportul cu toti 4 merc ai tăi... De ce anume in engleză nu-ti pot spune, n-am răspuns  ;)

Offline tiamat

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: intrebare
« Reply #12 on: September 09, 2010, 03:13:40 PM »
ms mult de raspuns
o sa incerc cum spui tu :-[