Author Topic: cum pot sa obtin lingou de cupru??  (Read 4328 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline andrei9600

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
cum pot sa obtin lingou de cupru??
« on: June 13, 2009, 11:33:17 AM »
nu stiu cum sa obtil lingou de cupru ma ajutati careva?
 ??? ??? :D :)

Offline radooo

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +45/-16
    • View Profile
Re: cum pot sa obtin lingou de cupru??
« Reply #1 on: June 13, 2009, 11:58:14 AM »
minerii pot sa faca din zacaminte de cupru lingouri de cupru

Offline andrei9600

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
dar cum??
« Reply #2 on: June 13, 2009, 12:16:57 PM »
cum trebuie sa fac???

Offline radooo

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +45/-16
    • View Profile
Re: cum pot sa obtin lingou de cupru??
« Reply #3 on: June 13, 2009, 12:25:45 PM »
dai la mestesuguri->miner...si dai pe rang1...si o sa-ti apara acolo lingou de cupru

Offline crikit

  • Magician
  • Tier 1
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: cum pot sa obtin lingou de cupru??
« Reply #4 on: June 14, 2009, 12:03:17 AM »
primul lucru pe care tre sa-l faci este sa ai peste lvl 5 .... mergi apoi in Imperial city si acolo din ghilda mestesugarilor iti alegi ce meserie vrei sa ai. Ca sa poti face lingouri de cupru ... trebuie sa-ti alegi ca meserie secundara "miner".  Dupa ce ti-ai ales meseria primesti automat retele pentru nivelul unu(gratuit) :D. te reintorci in "Satul Sperantei si de aici pleci la cules resurse din zona "capul porcului mistret"   conform retetei ai nevoie de minereu de cupru si carbune intr-un anumit dozaj.... si-ti vei obtine lingoul de cupru ... ;) cam pe scurt asta tre sa faci ;))
The power to be your best

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: cum pot sa obtin lingou de cupru??
« Reply #5 on: November 27, 2009, 11:33:29 PM »
Pentru a face 1 lingou de cupru e necesar 2 minereu de cupru şi 1 cărbune (niv 1).
Pentru a face 1 lingou de bronz e necesar câte 1 minereu de cupru, staniu şi cărbune (niv 2)
Pentru a face 1 lingou de staniu e necesar 2 minereu staniu şi 1 cărbune (niv 2).
Îmi poate spune cineva, ce resurse sunt necesare şi cum se fac lingourile de nivel 3, 4?

Offline andres1ny

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: cum pot sa obtin lingou de cupru??
« Reply #6 on: November 29, 2009, 10:40:25 PM »
poi lingouri de rang 3 ,4 cu resurse de rang 3,4 pe care le gasest in provincii cu rangul 3,4  :P
of atitzia 3 shi 4 ca mam incurcat  :D