Author Topic: Schimbări  (Read 2680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zeita

  • Community Manager
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: +38/-1
    • View Profile
Schimbări
« on: January 07, 2011, 03:18:10 PM »
În data de 17 Ianuarie 2011 următoarele schimbări la aventuri vor fi implementate:
Mecanismul recompenselor de la acele aventuri vor fi modificate.
1. Pentru a primi obiectele recompensă dintr-o anumită aventură, aceasta trebuie terminată în același nivel al Rangului.
2. Dacă termini o aventură după ce ai trecut în nivelul următor al Rangului vei primi cantitatea maximă de aur din recompensă, experiență și Diamante.
3. Recompensele din toate aventurile vor fi îmbunătățite semnificativ, inclusiv acele recompense deja generate în aventurile acceptate.

De asemenea vor fi implementate și următoarele schimbări:

1. Șansa de Evaziune și Blocare vor fi schimbate la 75% și 60%, față de 65% și 50% cum era până acum.
2. Alianțele ce dețin Castel vor vedea de acum un raport cu privire la taxele de minerit.
3. La calcularea taxei de minerit se va lua in considerare de acum prețul mediu de licitație al resursei respective din ultimele 10 zile, nu 24 de ore cum era până acum.
4. La atacarea unor eroi în provinciile Civilizate din Tărâmul Nimănui va fi afișat un mesaj de atenționare ce va informa eroul că va fi considerat Proscris dacă își continuă acțiunea.
5. Jucătorii ce sunt considerați Proscriși într-o Provincie din Tărâmul Nimănui vor fi marcați cu o imagine specială ce va fi vizibilă în toate provinciile Alianței, temnițe și orașe.
6. Regula privind degradarea obiectelor însângerate va fi schimbată. Acele obiecte vor pierde 20% din durabilitatea inițială în caz de pierdere.
7. Un coeficient de penalizare pentru toți agresorii din Rangurile ridicate va fi implementat când sunt atacați de Garda Orașului. Acest coeficient este același ca cel de la Asedierea Castelelor. Însemnând că - fiecare nivel peste Rangul Gărzilor va penaliza agresorul cu 10% la toate atributele sale.