Author Topic: armuri !  (Read 4711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline a_t_

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 107
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
armuri !
« on: February 21, 2011, 12:21:44 PM »
unii jucatori au lvl 42 si armura de lvl 48 ! cum e posibil ?

Offline Stapin1

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 66
  • Karma: +2/-2
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #1 on: February 21, 2011, 12:43:20 PM »
O posibilitate ar fi urmatoare jucatori repectivi au echipat aceste armuri sau arme sau bijuteri inainte de a fi introdusa regula cu privire echiparea eroilor

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #2 on: February 22, 2011, 12:14:09 AM »
unii jucatori au lvl 42 si armura de lvl 48 ! cum e posibil ?
acei jucatori au echipat obiectele inainte de aceaste schimbari http://forum.imperialhero.org/int/index.php?topic=9150.0

Offline gingis-han

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #3 on: February 22, 2011, 02:20:23 PM »
aia a fost acum aproape un an...deci?
am mai intalnit playeri care erau de nivel 39 si foloseau mercenari de nivel 42 echipati corespunzator rangului 5, desi teoretic nu se putea.

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #4 on: February 22, 2011, 07:15:52 PM »
aia a fost acum aproape un an...deci?
am mai intalnit playeri care erau de nivel 39 si foloseau mercenari de nivel 42 echipati corespunzator rangului 5, desi teoretic nu se putea.
Mercenarii cresteau in rang odat cu jucatorul, otata ce treceau de alt rang se permitea sa cresti rangul mercenarului si sal echipezi cu obiecte de acel rang.
Acum pentru a echipa merc care a luptat alaturi de tine si a trecut la alt nivel, trebuie singur sa fii de acel nivel. De ex: esti lvl 36 si merc ai tai 40, pentru ai creste si sa-i echipezi pe merc in rang 5, la vindecator, singur ai nevoie sa fii lvl 40. Si daca dezactivezi un merc care e mai mare ca tine in rang, nu-l vei mai putea activa din nou, sa lupte alaturi de tine...
Poti stopa cresterea merc in punce la Setari_ permisiuni.

Offline gingis-han

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #5 on: February 22, 2011, 11:39:28 PM »
am dat de acel player c-am acum o luna.deci...dupa ce au fost introduse noile reguli.am scris si la cere ajutor dar...
amandoi ave-am rang 39 doar ca el folosea mercenari echipati de rangul 42.40 .40.stiu bine ce am vazut cu ochii mei.de la introducerea obligativitatii erau trecute cateva luni deci...nu cred ca ala a fost inactiv atata timp.in fine
i-am scris 2 mesaje zeitei....astept un raspuns :D

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #6 on: February 23, 2011, 08:03:56 PM »
am dat de acel player c-am acum o luna.deci...dupa ce au fost introduse noile reguli.am scris si la cere ajutor dar...
amandoi ave-am rang 39 doar ca el folosea mercenari echipati de rangul 42.40 .40.stiu bine ce am vazut cu ochii mei.de la introducerea obligativitatii erau trecute cateva luni deci...nu cred ca ala a fost inactiv atata timp.in fine
i-am scris 2 mesaje zeitei....astept un raspuns :D
Si de ce crezi ca un jucator nu poate fi inactiv mult timp. In IH nu poti stere contul doar sa-l parasesti.... ::)

Offline blue_dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
armuri !
« Reply #7 on: February 25, 2011, 07:52:27 AM »
Daca p armura este legata de erou, mai poate fi folosita pt mercenar? pot sa o dezleg de erou si sa o pun pe mercenar?

Offline Stapin1

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 66
  • Karma: +2/-2
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #8 on: February 25, 2011, 08:33:02 AM »
Nu poti sa echipezi eroul ,sau mercenari cu achipamnet care sunt legate de alticineva
Pe scurt nu poti sa echipezi mercenari cu achipamnetul eroului tau sau viceversa
Succes ;)

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: armuri !
« Reply #9 on: February 25, 2011, 07:50:31 PM »
Daca p armura este legata de erou, mai poate fi folosita pt mercenar? pot sa o dezleg de erou si sa o pun pe mercenar?
Stiu ca este o aventura de rang 6, care are ca recompensa dezlegarea obiectului legat de erou, insa nu cred ca cinava ar proceda asa... sa puie armura proprie pe merc... :)