Author Topic: najemnik  (Read 5665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vizimir

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
najemnik
« on: July 02, 2009, 09:35:26 PM »
witam po rozwinięciu najemnika na wyższy poziom pojawia się jakiś błąd i nie może używać przedmiotów odpowiednich dla poziomu najemnika - poproszę o pomoc pozdrawiam

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #1 on: July 02, 2009, 09:56:15 PM »
Na inter forum widziałem podobny temat najemnik awansuje ale nie zmienia tieru przynajmniej jeśli dobrze zrozumiałem, to jeżeli najemnik był tieru1 to nawet jak rozwiniesz go do 20 poziomu będzie miał tier1 i nigdy wyższy.
« Last Edit: July 03, 2009, 02:40:16 PM by wazery »

chegewara

  • Guest
Re: najemnik
« Reply #2 on: July 02, 2009, 10:49:33 PM »
tak jak napisał wazery. można mocno rozwinąć poziom najemnika ale jego tier się nie zmieni, tzn że nie można używać przedmiotów zz tier wyższego niż przy zatrudnieniu go 8)

Offline vizimir

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #3 on: July 05, 2009, 09:30:35 AM »
no cóż nie można mieć wszystkiego - ale czy tak pozostanie czy zostanie to zmienione ?

chegewara

  • Guest
Re: najemnik
« Reply #4 on: July 05, 2009, 09:44:08 AM »
tak pozostanie. takie są założenia gry odnośnie najemników 8)

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #5 on: July 05, 2009, 11:46:45 AM »
Jeśli chcesz najemnika na tierzeX to starego "rozbierz" z przedmiotów które ma zwolnij przedmioty sprzedaj i wynajmij nowego na danym tierze :) sprawa o tyle fajniejsza że najemnik się rozwija ale nie zyskuje nowych umiejętności z tego co zauważyłem więc będziesz mógł wynająć takiego który ma jakieś ciekawe umiejętności ;)

Offline Draconicus

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-7
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #6 on: August 14, 2009, 07:44:57 PM »
to ja mam pytanie w temacie , w niektórych lokacjach można kupić przedmioty wyższego tieru niż samemu  się posiada , więc czy można zatrudnić takowego najemnika

chegewara

  • Guest
Re: najemnik
« Reply #7 on: August 14, 2009, 07:49:43 PM »
takie przedmioty mozna znaleźć na przykład w stolicy imperium. a najemnika nie da rady zatrudnić z wyższym tier niż się jest samemu, bo nie ma dostępu do prowincji z takimi najemnikami. najemnicy nie zaliczają się do grupy przedmiotów o których była mowa 8)

Offline Brokita

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 45
  • Karma: +3/-1
  • !!!Im from POLAND!!!
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #8 on: January 16, 2010, 11:20:20 AM »
można przecież iść do uzdrowiska i tam cie uleczy

 IM EVILLLLLLL XD

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #9 on: January 23, 2010, 12:14:42 AM »
to musisz mieć jakiś błąd, ponieważ ja podniosłem swojego najemnika z tier2 na tier3 w lecznicy i mogę nosić przedmioty tier3.

Offline Hawwestin

  • Brak
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 100
  • Karma: +7/-7
  • Black-Bird
    • View Profile
Re: najemnik
« Reply #10 on: January 23, 2010, 02:07:37 PM »
wieczor luknij kiedy ten temat został zaczęty Posted on: July 02, 2009,.... jak się pamięta to kiedyś takiej opcji w lecznicy nie było .....