Author Topic: Zbroja wyższego poziomu???  (Read 2232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Twiss

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Zbroja wyższego poziomu???
« on: April 03, 2011, 09:36:59 AM »
No własnie... już kilka razy zauwazyłem to i dziwię się jak to mozliwe...

Mianowicie - jak można bohaterowi na 40 poziomie założyć zbroję na poziomie 48??


Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Zbroja wyższego poziomu???
« Reply #1 on: April 03, 2011, 11:16:04 AM »
Mogą ja mieć raczej Ci, którzy ją założyli przed zmianą zasad. Dawniej nie było tego ograniczenia. Jeśli po wejściu tej zasady do tej pory nikt swojej zbroi nie zdjął, to może ja nosić, ale jak raz zdejmie, nie powinno mu się udać jej założyć, ponownie.
Gdybyś jednak zaważył, że jest inaczej to zgłoś to komuś z adminów, bo to raczej bug (błąd w grze).