Author Topic: problema in progresul misiunilor  (Read 3701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george_s

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
problema in progresul misiunilor
« on: December 24, 2011, 04:57:54 PM »
am acceptat cateva misiuni in taverna din Orasul Imperial si m-am apucat de treaba...faureste Arc Scurt Exceptional ( exceptional a fost ) ... mergi prin Eternia si da-le in cap .... dar progresul misiuni era in continuare 0 din X...
Am consumat si gold si diamante cu drumul cu mateii prime.

ce e de facut ?!?!?!?

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: problema in progresul misiunilor
« Reply #1 on: December 24, 2011, 09:22:17 PM »
Deobicei e nevoie 2 arc exceptional sa fauresti. Posibil nu ai arcurile in desaga. Muta din depozit arcurile si tasteaza "Termina" in taverna. Aventurile cu temnitele din Eternia sunt acceptate in Orasul imperial.

Offline george_s

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: problema in progresul misiunilor
« Reply #2 on: December 24, 2011, 11:07:35 PM »
imi place sa cred ca am ceva experienta in joc ( Imperial Hero )....am facut intocmai cum trebuie...dar degeaba....acum m-am apucat iar de treaba si vad ca merge ( sunt la 3 din 5 arc scurt ) dar e pacat de resursele consumate... ???

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: problema in progresul misiunilor
« Reply #3 on: December 25, 2011, 01:31:34 AM »
Cand cerinta e de 5 obiecte simple nu echipati uneltele mestesigarului *JOB* si nu folositi faurirea instanta....

Offline onitel

  • Trusted Member
  • *
  • Posts: 76
  • Karma: +4/-11
  • [URL=http://www.imagecross.com/][IMG]http://hostin
    • View Profile
Re: problema in progresul misiunilor
« Reply #4 on: December 25, 2011, 09:15:11 AM »
sunt de acord , dar eu am avut norocul sami easa epic o data  :P  dar pacat totusi de resurse , pe urma me-am dat seama ca earam cu ciocanul rar , cindd am vazuto si pe asta :o , dar am luat ciocanul si am facut misiunea foarte repede  :) , altii mai bine sa nu-mi repete greseala :)

Offline george_s

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: problema in progresul misiunilor
« Reply #5 on: December 25, 2011, 10:08:48 AM »
merci....am folosit intradevar faurirea instant....se poate inchide