Author Topic: Prowincje  (Read 2472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mayce

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Prowincje
« on: July 12, 2009, 01:48:34 PM »
Po osiągnięciu 20 poziomu odblokowały sie prowincje tier3. Na mapie globalnej gdzie można zobaczyć te prowincje widzę że jest ich z 5 nowych podświtlonych ale dostac się mogę tylko na 2. Na reszte nie mam mozliwości z żadnej w sumie prowincji. Czy to jakis błąd?? czy jakiegoś questa trzeba zrobić?? Jak tak to gdzie go wziąć??

No wpadłem na pomysł że jeszcze do stolicy poleze może tam jakiś quest jest na to.

Mam też pytanie do graczy co grają łowcą gdzie najlepiej im się expiło na poziomie 20 by exp był w miare ale by nie tracić za wiele HP

chegewara

  • Guest
Re: Prowincje
« Reply #1 on: July 12, 2009, 03:11:24 PM »
to nie jest błąd i nie trzeba questa. gramy zbyt szybko i wieśniaki nie zdążyli się jeszcze rozmnożyć na tyle, żeby skolonizować tamte prowincje. widziałem wędrujących osadników ostatnio i z tego co widziałem to może im zająć jeszcze z tydzień nim zasiedlą kolejną prowincję a może i dłużej  ;)

Offline wetes

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Prowincje
« Reply #2 on: July 20, 2009, 08:57:47 PM »
a gdzie sa nialki charliego bo mam tam sie udac po drewno w misji

chegewara

  • Guest
Re: Prowincje
« Reply #3 on: July 20, 2009, 09:07:53 PM »
a gdzie sa nialki charliego bo mam tam sie udac po drewno w misji
nie dubluj pytań bo to nie przyspieszy odpowiedzi w żaden sposób 8)

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: Prowincje
« Reply #4 on: July 20, 2009, 09:21:25 PM »
hehe :D a Ty Che dublujesz odpowiedzi:D tych wieśniaków to ja też mijałem i trochę ich poległo, więc tydzień to będą się szukać z powrotem:D
Czy to oznacza, że trzeba odkryć wszystkie prowincje po drodze by dojść do tych nowo odkrytych?

chegewara

  • Guest
Re: Prowincje
« Reply #5 on: July 20, 2009, 09:31:35 PM »
nie bardzo rozumiem pytanie.
jest taka zależność. na początku mamy tylko 1 prowincję i dostępne są tylko 3 lochy. po osiągnięciu chyba 4 poziomu odkrywają się kolejne lochy, później po bodajże 7-mym. w międzyczasie dostajemy dostęp do głównej prowincji, imperialnego miasta, gdzie możemy wybrać, zmienić zawód, powalczyć z innymi na arenie itp. po każdych pełnych 10-ciu poziomach awansujemy na kolejny tier i dostajemy kolejne prowincje do zwiedzania (już w całości odkryte, tym razem). w przyszłości szykuje się jeszcze kilka ciekawostek, których nie chcę zdradzać ale na serwerze alfa testowane jest w tej chwili story line, to jest zestaw questów, które będą wymogiem by móc walczyć w lochach wielopoziomowych 8)

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: Prowincje
« Reply #6 on: July 20, 2009, 09:38:56 PM »
Nowo odkryte prowincje nie sąsiadują z odkrytymi wcześniej. między nimi są prowincje zamknięte dla bohatera. Np. prowincje tier 2 i 3 nowo odkryta rozdziela prowincja tier 4 i nie ma jak do niej dojść. Czy to oznacza, że dojdę do tej prowincji dopiero gdy odkryję tą z tier 4??
czy można jakoś przeskoczyć do prowincji tier 3

chegewara

  • Guest
Re: Prowincje
« Reply #7 on: July 20, 2009, 09:43:10 PM »
nigdy tak nie było. kązda nowa prowincja przylega do co najmniej jednej już odkrytej prowincji. nie ma potrzeby korzystania z usług LOTu 8)

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: Prowincje
« Reply #8 on: July 20, 2009, 09:45:38 PM »
Dziękuję bardzo ;D
co najwyżej na około piechotą. i tu jest przydatny bonus łowców lvl15 :)