Author Topic: Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów  (Read 2709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów
« on: July 31, 2011, 09:15:20 AM »
Miałem rozwinięte rzemiosło do 6 tieru, a zostały mi dziś tylko pierwsze dwa, pozostałe są zablokowane, dlaczego?

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów
« Reply #1 on: July 31, 2011, 10:06:16 AM »
Mam to samo pewnie jakiś bug systemu . Niestety ale musimy cierpliwie czekać do jutra . Jeżeli będę coś wiedział od razu dam znać  :)

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów
« Reply #2 on: July 31, 2011, 10:24:52 AM »
Nosz kurcze bela przychodzę zadowolony z siebie jak nigdy zakupiłem sobie młotek i mówię to sobie porobię coś a tu  ???

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów
« Reply #3 on: July 31, 2011, 11:06:33 AM »
Ulv targuj się o jakiś tydzień "zamówienia rzemieślnika" za ten bug. Porządne firmy za taki błąd często tak robią :P

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Zablokowane rzemiosło wyższcyh tierów
« Reply #4 on: July 31, 2011, 01:20:00 PM »
Hmm rozwiązali sprawę szybko toteż chyba nici z prezentów i rekompensat  :P