Author Topic: Bug?  (Read 4049 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gingis-han

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Bug?
« on: August 24, 2011, 10:14:13 PM »
am avut 230.00 de aur la mine.nu sunt intr-o zona unde sa fiu pradat  dar....am ramas cu 160.000 aur.la lupte nu-mi apare sa fii pierdut aur deci?unde a  disparut?

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: Bug?
« Reply #1 on: August 24, 2011, 11:08:35 PM »
Si de ce nu ai scris deodat in ce lume te afli si ce username folosesti!!??
Daca ai fost pradat poti vedea la buletin informativ. O parte din aur nu poate disparea, Nu ai prelungit timpul obiectelor pe piata?
« Last Edit: August 24, 2011, 11:12:50 PM by TaniaR »

Offline mawbest

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Bug?
« Reply #2 on: August 27, 2011, 03:45:31 PM »
in lista mea de oferte a aparut un punctulet rosu de valoare 1 in locul obiectului care il am la vanzare
care este problema?

Offline mawbest

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Bug?
« Reply #3 on: September 12, 2011, 10:23:00 AM »
Ma bucur ca mi-a raspuns si mie cineva.... ???

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: Bug?
« Reply #4 on: September 12, 2011, 11:58:37 AM »
Ma bucur ca mi-a raspuns si mie cineva.... ???

Dai aceiasi intrebare la "Cere ajutor" si pe forum.... Ai primit raspuns la "Cere ajutor". Bilele rosii dupa ce s-a terminat timpul de piata au disparut din inventarul tau. Acele obiecte care le-ai afisat pe piata erau din lupte...

Offline onitel

  • Trusted Member
  • *
  • Posts: 76
  • Karma: +4/-11
  • [URL=http://www.imagecross.com/][IMG]http://hostin
    • View Profile
Bug?
« Reply #5 on: October 03, 2011, 07:29:31 PM »
si eu ca pradator fantoma ar trebui sa pot sa pun pe mine 2 arme de o mina , insa in cazul cind voi avea abilitatea 2 arme  !!! pai aam activat aceasta abilitate si am 2 puncte la ea insa doua suliti asa si nu mai pot pune de vreo 3-4 zile ???

Offline TaniaR

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 398
  • Karma: +24/-8
    • View Profile
Re: Bug?
« Reply #6 on: October 03, 2011, 09:03:58 PM »
si eu ca pradator fantoma ar trebui sa pot sa pun pe mine 2 arme de o mina , insa in cazul cind voi avea abilitatea 2 arme  !!! pai aam activat aceasta abilitate si am 2 puncte la ea insa doua suliti asa si nu mai pot pune de vreo 3-4 zile ???

Ca pradator fantoma cu abilitatea 2 arme (indeajuns si 1 pct.) poti echipa 2 pumnale, 2 cutite, posibil si 2 buzdugane (nu sunt sigura). La vanatori nu mai poti echipa (cate doua) nici o alta arma... ;)