Czekam na poziom 55, mam 5 epickich przepisów do zrobienia aby uzbroic swojego wojownika. Jesli chodzi o pkt to poza siła i witalnoscia zainwestowalem tylko w zrecznosc, bo wydaje mi sie, ze trafienie przeciwnika jest rownie wazne co liczne HP, o ile nie wazniejsze... co z tego, ze bede mial duzo HP jak przeciwnika nie trafie w ogole.. Biżuterie noszę do zbierania $, normalnie na fabuły zakładam inna, bardziej wypasioną. Co do Walki 2 mieczami, to zastanawialem sie nad mieczem i sztyletem, mam taki jeden za fabułę:
http://img193.imageshack.us/img193/2355/sztyleta.jpg , co o nim sądzisz? Poza tym - siła i witalność porówno? wydawalo mi sie, ze juz tak kiedys mialem..nie sprawdzało się to. o jednoręczne miecze ciezko, na aukcji tego nie kupisza a z misji to badziew.. Ten topor co mam pomogl mi przejsc fabuły do 54 poziomu.
Mam tez bardzo dobrą tarczę Pana Najwyższego, blok 60+22, + sił 12 + zrecznosc 20 + witalnosc 24 ale do tego trzeba by sie zmienic profesja, bo ciezkich tarcz nosic nie moge teraz