Pochwalę się właśnie jednym kontem przeszedłem ostatnią fabułę i zresetowałem bohatera
. Odnośnie restartu po osiągnięciu 69 poziomu otwiera nam się nowa przygoda , fabuła, przechodząc ją mamy możliwość restartu nie trzeba osiągać maksymalnego doświadczenia . Co do przygód i nagród , ogólnie przy dobrze wyspozażonych najemnikach nie powinniście mieć żadnych problemów z przejściem fabuły , najpoważniejszym wyzwaniem jest w 7 lub 8 zadaniu przejście ogromnej tarantuli ( można się spocić ) trudną ją przejśc ale jest to możliwe , to ten sam pluszak
co przy przygodzie w której nagrodą jest młotek 7 tieru . Nagrody w większości przygód za wykonanie misji otrzymujemy 5-10 diamentów za ostatnie zadanie jest super wysposażenie ( zbroja hełm itp ) z tieru 3 (29 poziom ) epickie przedmioty plus 50 diamentów i 25 baniek w złocie
, jest o co walczyć . Po restarcie otrzymujemy 500 PA można spokojnie dojść do 24 poziomu . Zdecydowałem się na restart ponieważ bonus do wytwarzania przedmiotów daje dużego kopa do rzeczy które wytwarzamy
Jak ktoś ma jakieś pytania walcie śmiało w miarę możliwośći odpowiem