Author Topic: Wielopoziomowe lochy na T1  (Read 5472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Wielopoziomowe lochy na T1
« on: September 13, 2012, 09:32:52 PM »
wiec mam pytanie mogie miec takiego pecha ze 4-6 razy jak tam bylem to mam 2 + boss ?

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #1 on: September 14, 2012, 11:43:26 AM »
2+ boss - mówisz o przeciwnikach w lochu?

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #2 on: September 14, 2012, 01:21:19 PM »
tak a dokladnie o ostatnim pokoju, pisze ze moze byc 1+ boss albo 2+ boss lvl9-9, a mam jak pisalem 2+ boss. juz mi sie nie chcie robic tej fabuly z t1 jak mam tak ginac :(

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #3 on: September 14, 2012, 06:23:57 PM »
nie takie lochy trzeba przejść i daje się radę. Po prostu czytaj porady na forum i ulepszaj postać. Poszukaj dobrej gildii. A z tym co pisze w lochu; szanse są pewnie równe i na to i na to, ale masz pecha i trafiasz na dwóch najemców do bossa. Powinieneś potraktować to jak wyzwanie i motywacje do ulepszenia postaci

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #4 on: September 14, 2012, 08:26:31 PM »
mam 9 lvl i wszystkie punkty danie i nie wiem czy jak biedzie miec 10 lvl to biedzie mogl robic dalej fabuje z t1 tzn skonczyc ostatniego questa. sprubuje jakos dalej zrobic chyba biedzie miec kiedys 1+ boss bo 2+boss tez jest wyzwanie ale jakos te wyzwanie jest dla mnie za duze :(

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #5 on: September 14, 2012, 08:55:36 PM »
jak będziesz miał 10 poziom to zrobisz fabułe, ale z nagród odbierzesz tylko; złoto, diamenty i doświadczenie... bez nagród rzeczowych

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #6 on: September 14, 2012, 09:14:44 PM »
dobrze wiedziec wiec biedzie prubowac dalej moze akurat sie uda przed 10 lvl :D dzieki Czesio

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #7 on: September 15, 2012, 10:17:33 PM »
Udalo mi sie skonczy lochy, ale jest 1 problem ponoc dostaje sie diamienty jak sie skonczy ale ja nie doslem i nie wiem czemu, moze byc ze sie udrawalem potkami ?

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #8 on: September 16, 2012, 11:37:07 AM »
Nie wiem co znaczy "udrawalem potkami", ale nie w każdej fabule są diamenty. W zakładce "księga misji" jest podsumowanie każdego kroku misji i tam jest napisane jakie są nagrody. Jeśli miały być diamenty to zgłoś to na forum jeszcze raz i ulv coś poradzi.

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #9 on: September 16, 2012, 09:13:18 PM »
podaj nick świat na którym grasz i o jaką fabułę chodzi

Offline Dragon

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #10 on: September 16, 2012, 10:50:34 PM »
podaj nick świat na którym grasz i o jaką fabułę chodzi
dark1hunter, Świat4 fabula > obronca nadziei. ogladalem co sie dostanie za ostatnie q, ale o diamentach nic nie bylo napisanie wiec nie wiem jak to jest.
Nie wiem co znaczy "udrawalem potkami", ...
Chodzilo mi o to ze po walcie jak spadlo mi albo najemnikowy hp to uzywalem potkow i jedzienia zeby miec full hp

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #11 on: November 20, 2012, 11:31:58 AM »
Na T1 nie ma diamentów z fabuły. Na 2 chyba też. Dopiero od T3 wskakują.
A swoją drogą zawsze trafiam na większa liczbę wrogów w finałowej walce lochu. A wierz mi zaliczyłem ich sporo. Niektóre po kilkadziesiąt prób. Moim zdaniem zawsze trafia się grupa liczniejsza i nie ma co liczyć na szczęście bo to się statystycznie nie zdarza.

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Wielopoziomowe lochy na T1
« Reply #12 on: November 20, 2012, 05:12:57 PM »
CO do diamerntów zgadza się wtier 1 za wykonanie zadania ich się nie otrzymuje . Co do przeciwników zawsze masz wyświetlone z kim Ci się przyjdzie zmierzyć w następnej walce . Czasami lepiej walczyć z grupą niż z pojedynczym bo na ogól taki pojedynczy ma lepsze parametry niż ten co walczy w grupie