Author Topic: bug la inventor?  (Read 6177 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taciturnul

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
bug la inventor?
« on: July 28, 2009, 01:29:36 AM »
re 2all,sint nou si eu pe aici si tocmai ce am facut lvl 5 si am ales la meseri sa fiu armurier tabacar,dar nush ce se intimpla pt ca de cite ori ami arata ca am colectat o piele neprelucrata nu o am in inventor... ??? ce pot sa fac in situatia asta? ar trebui sa am deja vreo 10 buc dar nu e nici una ... :-\
va multumesc anticipat

Offline radooo

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +45/-16
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #1 on: July 28, 2009, 10:32:23 AM »
in mod normal ar trebui sa se puna una peste alta...mai uita-te o data

Offline taciturnul

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #2 on: July 28, 2009, 11:16:11 AM »
stiu,asa ar fi normal,dar la mine nu apare nici o bucata darmite sa se mai suprapuna   >:(

Offline radooo

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +45/-16
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #3 on: July 28, 2009, 01:30:17 PM »
ai cumva plin inventarul? Sau e posibil sa nu le vezi?

Offline taciturnul

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #4 on: July 28, 2009, 02:29:09 PM »
am doar 4 obiecte in inventar....am zis ca poate nu le vad si am mutat un obiect pe fiecare patratica goala sa vad unde nu ma lasa sa pun dar fara nici un rezultat... :(

Offline radooo

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +45/-16
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #5 on: July 28, 2009, 02:55:57 PM »
ai avut cumva vreo misiune sa aduni piei?

Offline taciturnul

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #6 on: July 28, 2009, 07:25:54 PM »
da,am avut si nu am luat-o pt ca eu aveam deja strinse 3 piei si nu le vedeam,am ales cealalta misiune

Offline bOLo0

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #7 on: December 28, 2009, 07:43:58 AM »
care ma ajuta un pic si pe mine ????akuma ca so terminat packurile alea moka de am avut 3 inv tot ce am avut in celelalte 2 mi-o disparut x(

Offline andy_eu

  • Tier 4
  • ****
  • Posts: 476
  • Karma: +41/-20
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #8 on: December 28, 2009, 10:18:32 AM »
care ma ajuta un pic si pe mine ????akuma ca so terminat packurile alea moka de am avut 3 inv tot ce am avut in celelalte 2 mi-o disparut x(


Obiectele avute ar trebui sa iti apara in depozit.

Offline marianganja

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 23
  • Karma: +3/-2
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #9 on: March 01, 2010, 08:22:24 AM »
stiu,asa ar fi normal,dar la mine nu apare nici o bucata darmite sa se mai suprapuna   >:(

Tu cand iti arata dupa ce te lupti ca ai o piele... dai jupuire animale? poate nu dai si de aia nu iti apare ... daca nu dai jupuire nu le iei

Offline andres1ny

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +1/-1
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #10 on: April 24, 2010, 07:23:04 PM »
e un bug cica  ca mingea aia rosie nici nu are valoare
frate  o port acum pe mine armura 450 agilitate -20% valoare 1000
la tn nu este tot asa?

Offline Sepu

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #11 on: June 02, 2010, 05:40:14 PM »
salutare ... am si eu o mica problema, am 19 piei si nu pot sa le prelucrez ... ma poate ajuta cineva de ce nu le pot vedea la prelucrare ????

Offline andy_eu

  • Tier 4
  • ****
  • Posts: 476
  • Karma: +41/-20
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #12 on: June 02, 2010, 06:01:10 PM »
salutare ... am si eu o mica problema, am 19 piei si nu pot sa le prelucrez ... ma poate ajuta cineva de ce nu le pot vedea la prelucrare ????

Ar trebui sa dai mai multe detalii.....rangul tau si rangul pieilor, puncte de actiune suficiente, etc.

Primesti vreun mesaj de eroare?

Offline Sepu

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #13 on: June 02, 2010, 06:25:23 PM »
Ar trebui sa dai mai multe detalii.....rangul tau si rangul pieilor, puncte de actiune suficiente, etc.

Primesti vreun mesaj de eroare?

Vanator 13, rangul meu nu-l stiu, rangul pielilor este 2, puncte de actiune am avut 12 cand m-am uitat, nu primesc nici un mesaj de eroare, si nu pot nici sa le vand la licitatii ...
« Last Edit: June 02, 2010, 06:28:38 PM by Sepu »

Offline andy_eu

  • Tier 4
  • ****
  • Posts: 476
  • Karma: +41/-20
    • View Profile
Re: bug la inventor?
« Reply #14 on: June 02, 2010, 08:14:14 PM »
Vanator 13, rangul meu nu-l stiu, rangul pielilor este 2, puncte de actiune am avut 12 cand m-am uitat, nu primesc nici un mesaj de eroare, si nu pot nici sa le vand la licitatii ...

Rangul tau e tot 2:)

Ai ajuns la rangul 2 la tabacar?



« Last Edit: June 02, 2010, 08:16:34 PM by andy_eu »