Author Topic: Pytanie newbie  (Read 2311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lolnik1

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Pytanie newbie
« on: August 03, 2009, 08:27:20 PM »
Właśnie dobiłem 4 lvl, poszedłem do tej stolicy imperium, duże miasto. Tyle, że wokoło niego (na tej samej mapie co stolica) nie ma żadnych expowisk, więc chciałem gdzię pójść dalej. Klikam i pisze, że potrzebuje wyższego tieru żeby przejść drogę.

chegewara

  • Guest
Re: Pytanie newbie
« Reply #1 on: August 03, 2009, 08:48:57 PM »
dokładnie tak. tier jest to tak jakby nadrzędny poziom. każdy tier, z wyjątkiem pierwszego i piątego, składa się z dziesięciu poziomów. zaczynasz grę na poziomie tier 1, po osiągnięciu dziesiątego poziomu awansujesz na poziom tier 2 i zyskasz dostęp do silniejszych prowincji oraz możliwość używania przedmiotów poziomu 10-19 czyli tier 2 8)

Offline lolnik1

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Pytanie newbie
« Reply #2 on: August 03, 2009, 08:52:45 PM »
czyli narazie mam expić, w tej małej wioseczce nadziei? Wiem, że jest nowe expowisko, ale myślałem, ze na 4 lvlu będę miał dostęp do wielu expowisk ;).

chegewara

  • Guest
Re: Pytanie newbie
« Reply #3 on: August 03, 2009, 08:54:06 PM »
przy poziomie 7 odsłoni się kilka następnych lochów 8)

Offline lolnik1

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Pytanie newbie
« Reply #4 on: August 03, 2009, 09:17:53 PM »
Szukałem FAQ, ale nei znalazłem, gdzie mógłbym się o tej grze czegoś dowiedzieć, bo narazie wiem tyle, co w grze widze. Słyszałem, że mogę na bossa trafić?

chegewara

  • Guest
Re: Pytanie newbie
« Reply #5 on: August 03, 2009, 09:21:27 PM »

Offline lolnik1

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Pytanie newbie
« Reply #6 on: August 03, 2009, 09:24:54 PM »
To, to ja znalazłem, ale ja tego nie traktowałem jako FAQ ;).

chegewara

  • Guest
Re: Pytanie newbie
« Reply #7 on: August 03, 2009, 09:52:58 PM »
w tej chwili mamy jeszcze wersję beta gry więc nie ma jako takiego FAQ, większość rzeczy znaleźć można w polkiej części forum. jeżeli czegoś nie ma można zapytać, postaram się opowiedzieć. moja wiedza na temat gry na pewno nie jest kompletna, i to z dwóch powodów, po pierwsze gra cały czas się zmienia, coś jest dodawane coś innego odejmowane, a jeszcze inne rzeczy są zmieniane. no i po drugie, dysponuję wiedzą po części praktyczną która jest pewniejsza od części teoretycznej wiedzy. w tej chwili FAQ to ja 8)