Author Topic: q?  (Read 2142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ladriann

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
q?
« on: August 07, 2009, 07:39:39 PM »
Trebuie sa am un anumit lvl ca sa pot lua misiuni si sa`l bag la munca?..ty

Offline andy_eu

  • Tier 4
  • ****
  • Posts: 476
  • Karma: +41/-20
    • View Profile
Re: q?
« Reply #1 on: August 07, 2009, 07:42:56 PM »
Trebuie sa am un anumit lvl ca sa pot lua misiuni si sa`l bag la munca?..ty

Cel mai usor afli daca intri in taverna.  ;D
Din cate stiu eu, doar pt. a avea acces la piata, pt a intra intr-o alianta sau pt a-ti alege o meserie e nevoie de nivelul 5.

Offline ladriann

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: q?
« Reply #2 on: August 07, 2009, 07:51:30 PM »
mda abia acum la lvl 3 mia dat misiune la taverna..inainte intram dar mi spunea ca nu e nicio misiune disponibila cu toate ca timpul de asteptare era 00 00 00...ms oricum.