Author Topic: A început lucru asupra versiunii 2.0 a jocului  (Read 8629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zeita

  • Community Manager
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: +38/-1
    • View Profile
A început lucru asupra versiunii 2.0 a jocului
« on: August 17, 2011, 09:14:09 AM »
Echipa Imperial Hero anunță cu mare plăcere că se lucrează la versiunea 2.0 a jocului!

Schimbările vor fi numeroase: Vizuale, funcționale și modalitatea de joc.
O viziune complet nouă și mai funcțională îi așteaptă pe toți eroii Ayarii, multe module noi, îmbunătățirea celor deja existente și multe altele. Toate aceste trăsături vor fi implementate în 2012. Știm că data pare îndepărtată, așa că am decis să împărțim noile caracteristici în două părți și să vă aducem bucurie cu fiecare mică parte din Imperial Hero 2.0 foarte curând! Acestea îți vo oferi o idee despre cât de fundamentale și uriașe vor fi lucrurile ce vor aduce un nou suflu jocului.

Ce va fi implementat în data de 22 August 2011:

Titlul de Erou Imperial - un nou concept, punctul culminant al jocului pentru fiecare erou. La atingerea nivelului 69, jucătorii vor avea oportunitatea de a lua o aventură a cărei recompensă va fi privilegiul de a reseta eroul și primii un bonus unic permanent:

1. Alegerea va fi între Făurire și Luptă.

- Bonusul de Făurire va adăuga un bonus adițional pentru toate obiectele legendare și epice făurite - astfel obiectele legendare vor avea 4 iar cele epice vor avea 5 bonusuri.
- Bonusul de Luptă va adăuga 1 coeficient la atributele primare ale eroului. (Exemplu: Un Războinic va avea coeficientul Putere 2,5 în loc de 1,5)
- Fiecare erou poate fi resetat de 2 ori și astfel să primească cele două bonusuri! (două titluri)

2. La resetare eroul va primi o realizare specială numită Erou Imperial, ce va fi vizibilă mereu în profilul său.
3. Eroii vor primi 500 Puncte de Acțiune la resetare.
4. Experiența va fi anulată iar eroii vor începe de la nivelul 1.
5. Toate punctele de Meșteșugărit vor fi anulate cu excepția celor din Rangul 1.
6. Punctele de Abilități și Atribut vor fi anulate iar eroii vor putea alege aceeași clasă de erou sau să încerce o alta.
7. Realizările claselor anterioare ale eroului vor fi vizibile și unele noi vor fi adăugate (dacă eroul le realizează).
8. Aurul, obiectele, Diamantele Breslele și Planurile Premium vor rămâne după resetare (unele vor fi corectate pentru a corespunde Rangului 1, dacă este necesar)
9 Mercenarii vor fi păstrați și vor putea fi folosiți din nou la atingerea de către erou a nivelului respectiv.
10. Obiectele, ce sunt echipate pe erou, vor fi mutate în Depozit (Nu uitați să le adunați) și vor putea fi folosite din nou când eroul atinge nivelul necesar.

Conceptul pentru managementul Gărzilor Orașului va fi schimbat. Gărzile Orașului vor fi de acum Armata Mercenarilor a Alianțe.

1. Managementul Gărzilor Orașului va fi mutat din Castele din Tărâmul Nimănui în Sediul Central. De unde Gărzile vor putea fi trimise către Castele dacă este necesar. Clădirea Gărzile Orașului va continua să determine
garnizoana de Gărzi a Castelului. Gărzile trebuie să fie de același Rang  ca și Castelele.
2. Numărul grupurilor de Gărzi ale Orașului pe care o alianță îl poate avea (indiferent de Rang) va depinde de nivelul clădirii ce le va coordona (o nouă clădire).
3. Alianțele care dețin Gărzi ale Orașului la momentul respectiv nu vor suferi de lipsa acestor clădiri dar dacă vor pierde Castelul iar clădirea nu a fost dezvoltată în SC-ul lor vor pierde toate gărzile lor. (astfel că este necesar pentru toți ca dezvoltarea acestei clădiri să fie realizată cât mai curând).
4. După distrugerea Avanposturilor sau Castelelor, Gărzile nu vor dispărea, dar vor fi mutate la SC-ul Alianței. Acest lucru va face Gărzile reutilizabile.
5. Gărzile pot fi de asemenea folosite pentru armata de mercenari (până la 20 pe grup) pentru atacarea Castelelor sau Avanposturilor inamice. Această armată trebuie amplasată în castelul sau Avanpostul respectiv pentru a participa în luptă.
6. Deplasarea Gărzilor între Castele și/sau Avanposturi va necesita timp, ce nu va scădea deloc.
7. Gărzile vor fi antrenate într-o clădire specială din SC-ul Alianței, unde, după ce plata este realizată, pot fi îmbunătățite. Îmbunătățirea Rangului acestora nu va fi permisă.

Reechilibrarea multor module deja existente:

1.Se măresc punctele  de acţiune care  se  generează la 24  de  ore pentru categoria  şase şi şapte respectiv 36 şi 48
2. Castelul Însângerat devine de Rangul 7, aventura de Rangul 6 pentru el va rămâne neschimbată.
3. Noi prețuri, niveluri și bonusuri în Avanposturi și Castele
4. SC-ul Alianței primește mai multe niveluri și bonusuri mai mari pentru dezvoltarea clădirilor în nivelurile ridicate.
5. Zidurile Castelelor și Avanposturilor vor avea cu 50% mai multe puncte de viață.
6. Prețul în aur al Turnurilor va fi mărit.
7. Prețul pentru clădirea Garda Orașului va fi schimbat (prețul mărit, formula de creștere a prețului va fi scăzută)
8. Structura Gărzilor Orașului va fi schimbată, fiecare nivel permite 1-2 grupuri: 1-10 - 1, 11-20 - 2 (în total 30)
9. Ultimele niveluri ale magazinelor de Arme și Armuri, ce generează obiecte Epice sau Seturi vor fi îmbunătățite pentru a oferi obiecte de calitate superioară garantată (obiectele epice vor fi generate doar din rețete albastre și galbene, obiectele din seturi - cel puțin din rețetele legendare).
10. Magazinele Poțiunilor de Atribut vor fi îmbunătățite, nivelurile și bonusurile poțiunilor vor fi mărite la fiecare nivel.
11. La îmbunătățirea magazinelor de rețete, rețetele din Rangul anterior nevândute vor rămâne.
12. Atributul Putere va mări daunele produse cu 1% la fiecare 6 puncte (acum este 4) și va avea o limită maximă de 150%.
13. Seturi noi pentru Rangurile mai ridicate.