Author Topic: czat  (Read 4220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
czat
« on: September 08, 2009, 07:06:34 PM »
czat nie działa

chegewara

  • Guest
Re: czat
« Reply #1 on: September 08, 2009, 07:08:29 PM »
działa bo od kilku godzin na nim jestem i rozmawiam w tej chwili z amazonka33 na przykład, a ona weszła kilka minut temu
to jest link http://www30.imperialhero.org/game/chat.php

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: czat
« Reply #2 on: September 09, 2009, 07:26:52 AM »
mi nie działa jest takie czarne pole

można wiedziesz czy czat jest także dla alphy ?
i czy trzeba mieć jakieś wtyczki jak flash ?

chegewara

  • Guest
Re: czat
« Reply #3 on: September 09, 2009, 11:00:34 AM »
jest także dla alfy i ja korzystam normalnie spod najnowszego FF

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: czat
« Reply #4 on: September 09, 2009, 09:01:49 PM »
wyskakuje mi coś takiego;



[attachment deleted by admin]

chegewara

  • Guest
Re: czat
« Reply #5 on: September 09, 2009, 09:07:37 PM »

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: czat
« Reply #6 on: September 09, 2009, 09:28:48 PM »
to on tak wygląda  :o

Jutro u nas w IO takie wprowadzając

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: czat
« Reply #7 on: September 09, 2009, 09:31:10 PM »
A z ilu przeglądarek próbowałeś wejść?

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: czat
« Reply #8 on: September 09, 2009, 09:37:15 PM »
Na FF mi nie działa, a na IE działa :D

dzięki Wazery, o to mi chodziło macie po /+