Już bronie mają przypisaną siłę, prawie cały mój pancerz jest podświetlony na czerwono...
Problem w tym, że niewiele można teraz zrobić, skoro dano wymagania co do poziomu siły, a nie umożliwiono zmiany wszystkich statystyk.
Poza tym wymiana na przedmioty z atrybutem siły nie działa...
Wyszło na to, że po zmianach moi bohaterowie wylądowali automatycznie w niebezpiecznych prowincjach. Żadnych przesunięć bohaterów nie było.
Sprawdzam jeszcze możliwości wydobywania, ale według mnie brakuje w ogóle opcji typu:
po walce/wydobyciu wróć do miasta/wioski. Inaczej bohater zostaje na polu walki i jest łatwym łupem, zwłaszcza w nocy, kiedy będą zmieniane niebezpieczne prowincje. Może się obudzić z nocnikiem w ręku - straci złoto, surowce i pewnie chwałę.
Obecne rozwiązanie jest złe dla osób, które grają w tą grę z doskoku, logują się, wysyłają i wychodzą z gry.
Zacząłem w to grać, bo gra nie wymagała ode mnie siedzenia przed kompem. Tylko ode mnie zależało, ile będę tu w danej chwili. Teraz trzeba przeczekać aż bohater dotrze do miejsca (co czasem jednak trochę trwa, zwłaszcza dla osób, niekorzystających z premium i innych dodatków). Każde wydobycie też trwa, co spowodowało ogólne wydłużenie czasu zbierania surowców.