Author Topic: Reguli şi logica aventurilor in Eroul Imperial  (Read 3218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zeita

  • Community Manager
  • *
  • Posts: 71
  • Karma: +38/-1
    • View Profile
Reguli şi logica aventurilor in Eroul Imperial
« on: November 24, 2009, 04:55:10 PM »
In fiecare provincie  a Imperiului  Ayarr sunt  zone  de  luptă, care diferă de celelalte.  Aceste zone se numesc  Zone de luptă cu mai multe etape şi sunt marcate pe  hartă cu o iconiţă cu craniu.

Zonele de luptă cu mai multe etape sunt locurile care conţin mai multe etape. Eroul trebuie să distrugă toţi inamicii din calea sa, pentru a putea ajunge la ultima etapă, unde se va confrunta cu un inamic mult mai puternic care dacă este ucis va lăsa o recompensă mult mai mare. Pentru a putea accesa aceste zone de luptă cu mai multe etape, eroul trebuie să accepte aşa numitele ,,Aventuri,, , din taverna respectivei provincii.

1. Fiecare taverna din orasele din provinciile princiapale din Imperiul Ayarr ofera misiuni- ,,Aventuri,, -pe care eroul le poate accepta. Misiunile -Aventura- reprezinta un serie de pasi( sau sarcini, misiuni, sau oricum vrei sa le numesti), care au legatura una cu cealalta printr-un fel de poveste. Dupa ce ai completat primul pas al misiunilor aventura, eroul primeste automat pe urmatoarea.

2. Pentru a accepta o anumita misiune- Aventura- eroul trebuie să atingă un anumit nivel de dezvoltare. Logica este urmatoarea:

Aventurile in provinciile de Rang 1: Eroul trebuie sa fie de nivel cuprins intre 5 si 9.
Aventurile in provinciile de Rang 3: Eroul trebuie sa fie de nivel cuprins intre 20 si 29.
Aventurile in provinciile de Rang 3: Eroul trebuie sa fie de nivel cuprins intre 20 si 29.
Aventurile in provinciile de Rang 4: Eroul trebuie sa fie de nivel cuprins intre 30 si 39
Aventurile in provinciile de Rang 5:Eroul trebuie sa fie de nivel cuprins intre 40 si 49.3. Pentru a accesa oricare din Zonele de lupta multipla, eroul trebuie sa atinga etapa corespunzatoare din aventura, care ii da o sarcina in zona respectiva. Daca nu se atinge etapa corespunzatoare din aventura, eroul nu poate accesa Zonele de lupta multipla.
4. Doar in Zonele de lupta multipla eroul poate intra insotit de alti jucatori ( inca in implementare)
5. Eroul nu poate fi atacat de alti jucatori in Zonele de lupta multipla, indiferent daca este intr-o provincie Periculoasa sau nu.
6. Zonele de lupta multipla raman deschise pentru erou, chiar daca a fost completata in Aventura si fiind inca in acelasi rang al provinciei respective. Ce vrea sa insemne?

Reguli

- Accepti o aventura dintr-o provincie cu acelasi Rang ca si al tău. Dupa completarea misiunii in Zonele de lupta multipla , poti sa le vizitezi din nou pana cand eroul tau atinge Rangul urmator.
Daca nu completezi misiunea pentru Zonele de lupta multipla, dar atingi Rangul urmator, Zona va ramane deschisa pentru tine pana o completezi.

7.Recompensele din misiunile din Zonele de lupta multipla sunt semnificativ mai mari si mai valoroase decat din restul misiunilor.

8.  Daca eroul moare sau se duce in oraş, inainte de terminarea misiunii in Zonele de lupta multipla, trebuie sa incepi misiuninea de la inceput. Asta inseamna ca misiunea in Zonele de lupta multipla este considerata terminata, atunci cand eroul ajunge la etapa finală ş.i a ucis pe Liderul Zonei.
9..Dupa ce eroul a terminat cu succes o misiune- Aventura, in afara recompensei mai primeste un titlu, care este unic pentru fiecare Aventura.