yaw su muzayedede satilan esyalara bakiyom 4-cu asama efsanevi cirit 20-30 bin altin epik-i ise 300-400 bin altin yani 2 ozellik artacak diye milleti bu kadar kaziklamayalim lutfen
%30 luk zanaat aletleri ile, epik çıkarma şansı %9.25. Bu 100 sefer deneyip ancak 9 tane epik çıkarma şansı demek, bunu günlüğe indirdiğinizde 2 adet yapar. Bu iki adet epiği çıkarmak için 24 görev puanı harcarsınız, benim için 50 adet ağır deriyi, 70 bin altına, 50 adet külçe demiri 60 bin altına, 30 topaz 21bin altın, 30 zümrüt 21bin altın, 30 akik 21 bin altın alırısınız.
Şimdi elimizden giden neler 24 görev puanı haybeye gitti, ve 193 bin altın. Özel zanaat aracımızla her eşya işlemenin bize bedeli 2 bin altın, 24 kere 48 bin altın. TOPLAMDA 241 BİN ALTIN harcadık. İki adet epik eşya ürettim tanesini 150 binden sattım, yani ALLAH RAZI OLSUN 60 bin altın karım kaldı koca gün boşa gitti bu kadar emek.
Demek istediğim şu zanaat yapmayanların düşündüğü gibi değil bu işler. O çok para dediğin 2 özelliği artırmak için millet baya bir uğrasıyor, haliyle emeğinin karşılığını istiyor.
sorunda burasinda her kes tikir tikir aliyor
o alan kişiler gerçekten bu işin ne kadar zor olduğunu bile kişiler diye düşünüyorum.