Author Topic: napitci  (Read 4166 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline popo50

• Tier 2
  • **
    • View Profile
napitci
« on: December 27, 2009, 08:55:27 AM »
Primjetio sam jedan bug,
par puta mi se dogodilo kad kupujem napitke(kontam da vrijedi za bilo shta iz trgovine) i selektiram ih vishe, ponekad mi uzme kesh, nestanu napitci u trgovini ali nema ih u mom inventoryu,
pa kontam da bi trebali proradit na tom, iako se to dogadja samo kad nestrpljivo kupim par itema zaredom(sa ovim novim selectom-vishe stvari), dok se refresha inventory od prijashnje kupnje...
mogli bi makar zabranit kupovinu(sa select) dok se refreshaju itemi koje trenutno kupujesh, ili stavit neki tajmer da se u isto vrijeme refresha trgovina kao i inventory...ne znam el kontash shta ochu rech,
ipak nije neki veliki bug ali opet vrijedan spomena, vech sam jedno 5000golda tako izgubio, shto nije puno al sam to mogo bolje prokockat na pokeru:)

Offline Tiger

• Community Manager
  • *
    • View Profile
Re: napitci
« Reply #1 on: December 27, 2009, 01:12:26 PM »
Znači kupiš par predmeta i oni nestanu iz trgovine, gubiš lovu ali nemaš ih. Jesi probao izaći iz trgovine, to obično upali i predmeti su u inventaru?? Da možda ti nije bio pun inventar pa su završili u skrovištu??
I nije se u međuvremenu desio refresh trgovine - vrijeme došlo do 0 dole na dnu???
Moram sve znati ako želim prijaviti bug pa da ga mogu popraviti.

Offline popo50

• Tier 2
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: December 30, 2009, 11:46:44 AM »
sad kopam, pa kad zavrshim chu probat ponovo, al kontam da se svaki put to dogodi...

E da te odma pitam ochemo dobit ona 4 dana free premiuma mi koji smo imali premium...koliko vidim nishta nisu produzhili nama jer je meni premium trajo do 30tog i danas dobio poruku da istiche u roku od 24 sata...

e da i sretan bozhich:)
« Last Edit: December 30, 2009, 11:50:47 AM by popo50 »

Offline popo50

• Tier 2
  • **
    • View Profile
« Reply #3 on: December 30, 2009, 12:25:42 PM »
eo napravio sam sve opet i isto se dogadja nema ih nigdje....kad selektirash vishe itema iz trgovine treba mu malo duzhe da to procesira i u to vrijeme je totalno prazan inventory sa onim krugom u sredini...e ako u to vrijeme dok procesira kupim iteme sa selectom itemi se pojave desno kao da zauzimaju mjesta (npr 3) i onda se dogodi ko da sam ih kupio (pojavi se ona animacija kesha i novchicha) i jednostavno nestanu....

nakon shto sam ponovo provjerio ne izgubim nishta para samo itemi nestanu iz trgovine, i vishe ih nemogu kupit...mislio sam da gubim pare zbog te animacije kad kupish neshto, al nije tako...jedino shto bi mogli popravit je to da ti nepravilno kupljeni itemi ne nestanu iz trgovine ostalo sve 5

Offline Tiger

• Community Manager
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: December 30, 2009, 12:40:39 PM »
a ako se ne žuriš i počekaš da sustav procesira i onda kupiš, onda je sve ok?? Ako se ne požuriš mislim.

Offline popo50

• Tier 2
  • **
    • View Profile
« Reply #5 on: December 30, 2009, 05:54:15 PM »
da zato i nije bed...al da je uzimo pare bio bi:) hehe