Author Topic: Zmiana gildii  (Read 4112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Zmiana gildii
« on: February 08, 2010, 11:37:04 AM »
Tylko pięć razy można dokonać zmiany gildii. Czy to się jakoś po czasie kasuje czy osiągając 5 zmian do żadnej się juz nie dołączże do końca gry?

Offline Czesio_KLN

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 168
  • Karma: +14/-2
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #1 on: February 08, 2010, 05:42:31 PM »
5 razy to wiem, że w Imperia Online jest a tu nie widziałem ograniczenia

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #2 on: February 08, 2010, 07:06:27 PM »
jest ograniczeni do pięciu zmian, po tym czasie możesz założyć tylko własną. dalej nie ma ograniczenia.

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #3 on: February 08, 2010, 10:40:58 PM »
No to szkoda..
Teraz z innej beczki, czy spotkaliście się może kiedys z misja za expa i diamenty?> Ja właśnie mam taka (ubić 20 misiów) za 1-3 diamenty. To nowość czy już od dawna takie można spotkać? ???

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #4 on: February 08, 2010, 10:44:01 PM »
Od dawna można takie spotkać tylko ostatnio troszkę trudniej ;)

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #5 on: February 14, 2010, 05:28:43 PM »
Czy wie ktoś jak rozbudowywać gildie? Nie rozumiem tych stołów kreślarskich. Zanim jakikolwiek poziom budynku będzie można rozwijać trzeba to wybadać. O co tu chodzi?

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #6 on: February 14, 2010, 06:15:46 PM »
Musisz przynajmniej wybudować jeden poziom stołu kreślarskiego żeby rozwijać pracownie ( w określonym tierze) . Każdy poziom stołu kreślarskiego daje jedno miejsce do pracy czyli mając jeden stół  jedna osoba może korzystać z pracowni w tym samym czasie
« Last Edit: February 14, 2010, 06:17:28 PM by ulvhedin »

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #7 on: February 14, 2010, 07:29:01 PM »
A gdzie są one dostępne?

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #8 on: February 14, 2010, 08:17:17 PM »
W prowincji imperialne miasto

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #9 on: February 17, 2010, 11:50:08 AM »
W imperialnym nie ma, jeśli już to w guild HQ ale tam tego nie znalazłem.

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #10 on: February 17, 2010, 12:23:04 PM »
A czy ja pisałem że jest w mieście czy w prowincji trzeba czytać ze zrozumieniem Stoły warsztatowe znajdują się tam wchodzisz w budynek workbenches( stoły warsztatowe ) i rozbudwujesz wybierasz tylko który tier    

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Zmiana gildii
« Reply #11 on: February 21, 2010, 05:49:52 PM »
Ok dzięki za pomoc