finta je što je se resursi obnavljaju izmedju 24h i 48h al opet brzo nestaju i ljudi ko da čekaju u tim tamnicama za drva i čim se pojave odma ih više nema.
Eo za primjer došo u tamnicu danas, ošo vidit el ima drva, i kad ono ima >100 e sad stavio da se kopa slučajno samo jednom i dok sam ja iskopo (3 drveta - šanse su 2-4) ekipa pokupila ostalo, a što je još bolje nisam mogo prekinit pošto mi kaže da ne mogu prekinit kad kopam 1drvo. To mi nema smisla.
Eo jedna situacija (RL):
ako uzmem motorku odem u šumu krenem rezat drvo i nakon 10min vidim da je to teško i kažem zajebi ti to bolje idem učit, pa će ljudi za mene rezat drva:)
Znači prekinio sam sa rezanjem drva prije nego sam završio poso, nek neko drugi izreže do kraja biće mu lakše. Zašto onda u igrici nemogu prekinut rezanje 1 drva, i ostanem bez cijele šume dok ja izrežem drvo.
Ozbiljno sam se nanerviro kad sam vidio kako su mi pokrčili šumu. Tiger bili bi zahvalni kad bi zatražio malo više mjesta za kopanje drva, makar u nesigurnim provincijama, tamo ih gotovo ni nema (mislim da sam našo 2mjesta sa šansama malo vjerovatno i jednu sa najvjerovatnije).