Drago mi je sto su se ljudi iz naseg saveza ukljucili u borbu za vishe kesha! To je znak da moram i ja. Zajedno smo skupa!
Imam jedan konstruktivan prijedlog, nije losh, ali mislim da bi zadovoljio obje strane.
Ovako: Stavim predmet na aukciju za tipa 200 - 300k golda, provizija je 6k. Platim to i predmet je na aukciji. Ok. Nisam ga prodao,
stavljam ga sutra dan opet, snizim malo prodajnu i uzme mi otprilike 6k... Rjesenje bi bilo u tome da mi se sada tih 6k vrati ili da se
svaki puta vrati 50% golda ako predmet nije prodan. Zasto? Zato sto ako sam napravio 4 odlicna itema koji realno imaju cijenu iznad
200k ne dam ih za manje ni popi hehe. To znaci 4 x 6k = 24k, i tako par puta, uzmimo 3, to je 72k golda. Za taj iznos sam si mogao uzeti 10 safira, sam napraviti poluge i za nesto sitno kupiti srednjih koza i povecati si razinu izrade itema na lvl 3 za prosjecno 4 boda x 10, znaci 40 bodova. Realno, ako bi mi se vratilo pola, povecao bi si razinu 3 za 20 bodova, sto je isto ok, jer realno mogao sam i zaraditi 4 x cca 200k golda, znaci 800000 golda, sto je ok, treba zariskirati koji put, ali ne ako utjece na igru.
Treba se jos malo doraditi ta ideja, ali u sustini mi se cini ok.
Pozdrav!