a doua e cu faurirea(nu se mai faureste cum se faurea inainte)
Asta depinde de noroc, din cate am observat eu nu s-a schimbat nimic, cel putin in alianta mea.
...Dar cea care ma dispera este cea cu resursele... daca se termina asa de repede resursele dintr-un loc .. de ce nu se pun mai multe?
In temnitele unde ai posibilitate "rar" sa gasesti ceva vor fi intotdeauna resurse. S-au gandit, probabil, ca, cu cat avansezi in rang, cu atat sa gasesti resursele mai greu.
alta problema care mi-a ziso un slefuitor de pietre .. in provincie de rang 3 la cules ii cad safire... (nu ar trebui rubine? )
(Copiat din News)"- The rare gemstones will no more be extracted. Instead - they will be added as a chance to be dug out while the common gemstones are extracted. For example, when you go to dig 1 opal, you will have a certain % chance to dig a sapphire, ruby, pearl or obsidian as well.
".
Cu alte cuvinte daca sapi dupa 1 opal, de exemplu, ai un anumit procent sanse sa gasesti safir, rubin, perla sau obsidian. Nu se specifica nimic de rang.
Probabil, prietenul tau, va primi si rubine la un moment dat, doar ca safirele le "gaseste" mai usor.
PS: Si, da, sunt "multe chestii" ce ar mai trebui rezolvate, sunt foarte multe bug-uri vizuale. Incearca sa ii intelegi si pe ei (nu ca le-as lua apararea) ca au anuntat inceperea oficiala a jocului la sfarsitul lunii si nici macar nu sunt gata toate provincile.