Author Topic: IMPERIAL HERO 2.0  (Read 4536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Boyana

  • Community Manager
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
IMPERIAL HERO 2.0
« on: August 19, 2014, 01:32:17 PM »
Salutări, credincioși Imperial Heroes!


Știu că sună aproape ca o gluma (Duke Nukem Forever spre exemplu) în special de când am văzut ultimele noutăți în secțiunea asta, dar... timpul a sosit!


Sunt fericit să va anunț ca munca la Imperial Hero 2.0 a început! (de data asta pe bune   :) ) Va mulțumesc din adâncul inimii pentru devotamentul vostru în ciuda lipsei de dezvoltare - toți care ați continuat să jucați și să păstrați Imperial Hero viu.Toate emailurile, sprijinul, feedbackul, etc. pe care ni l-ați trimis a fost luat în considerare când am decis să revitalizăm acest proiect imens și complex. Cel mai important lucru pentru noi a fost faptul ca de 5 ani Imperial Hero a continuat să distreze mii de persoane de pe tot mapamondul.


Când am oprit progresul și perfecționarea Imperial Hero eram mai puțini de 30 de oameni și administram 2 jocuri mari precum Imperia Online și Imperial Hero (plus Global Wars și Galactic Empire - 2 proiecte de o mare complexitate) a fost aproape imposibil la nivelul la care ne gândeam ca ar fi fost necesar, considerând calitatea serviciilor pe care ne străduiam să le realizăm. Ultimii 3 ani i-am petrecut mărind numărul angajaților din companie pentru a putea administra mai multe jocuri în același timp la un nivel de calitate mult dorit de voi.


Astăzi pot spune fericit ca având o echipa de 180 de oameni putem reporni proiectul atât de iubit de atât de multa lume (incluzând un grup mare de fani pe care acesta-l are și în interiorul companiei  ;)) și îl putem face așa cum am visat ca va fi.
Imperial Hero va trece printr-un proces complet de recodare pas cu pas în mecanica jocului existent, schimbări în balanța jocului, pe care le-am început cu versiunea 1.0 și în același timp scoțând din el module eronate (bug-uri) care cu onestitate trebuie să recunoaștem, există.


A trecut mult timp de când am oprit dezvoltarea versiunii precedente, prin urmare o noua și completa recodare este necesara. Asta înseamna ca Imperial Hero 2.0 nu va fi o expansiune, ci o noua și completa versiune, cu o alta arhitectura, viziune, și desigur multe alte opțiuni și noutăți pe care nu le-am putut pune în versiunea precedenta (petreceri spre exemplu). După aceasta vom porni gradual la extinderea jocului într-un ritm rapid (acum avem mult mai multe resurse la dispoziția noastră).
Eroii din versiunea precedenta nu vor fi compatibili cu noua versiune, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a le păstra numele (un începător să nu poată fura nick-ul unui veteran).


În acest moment nu va pot dezvălui mai multe detalii în legătura cu schimbările ce vor surveni, deoarece în următoarele câteva săptămâni conceptul final va fi în forma primei versiuni al Imperial Hero 2.0, prin urmare:


As dori sa cer tuturor fanilor devotați să împartă în noua secțiune deschisa în forum ce le va place, ce vor dori în noua versiune, ce vor dori să se schimbe, îmbunătățiri, înlăturări  în noua versiune. Vă garantez ca multe din recomandările voastre vor fi luate în considerare în procesul de dezvoltare al noului joc.


Încă o data - vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, Fără voi, noi nu vom putea să asigurăm cantitatea masiva de resurse necesara pentru reînvierea proiectului!

Respect,

Dobroslav Dimitrov (Xaoc)


P.S. Nu, nu vom opri versiunea veche - o vom transforma într-un realm "clasic" -pentru cei ce nu vor să migreze spre varianta noua de joc.

P.P.S. Tocmai am văzut data exacta a ultimei postări pe acest subiect... Nu ma pot abține să nu comentez.... Exact cu 3 ani în urma... O coincidență destul de ciudată

P.P.P.S. Nu am încă data lansării finale a noii versiuni, dar vom încerca sa o lansam în ianuarie 2015. În cel mai urat scenariu - va putea fi jucata în februarie!