ma stavi si taj cekic odmah, tako da prije dostignes tu zeljenu razinu od 300 bodova... za legendarne iteme dobijes vise golda, a bolje se i prodaju.... s tim da taj cekic neces potrositi cijeli da bi dosao do tih 300 bodova. Nije da nije statisticki nemoguce, ali u praksi 100% provjereno da ga neces potrositi cijelog, s tim da ako ti ne ispadne 3 komada za redom rijetka, ne sekiraj se... nisi imao srece
kako Tiger i mix2mix kazu hehhe, ali kreniti ce to i vrlo brzo ces to dostici!
Evo kako (to sad ja brijem sebi, tako da ne moras ovo citati, da vidim jel stoji teorija): imas 50 bodova na njemu, uzmimo da radis neki item koji nosi 3 boda, te je jeftiniji i neki item koji nosi 6 bodova ali je malo skuplji, naravno ako ispadnu rijetki -imas onaj ?, pa ako nije rijetki =0.
gle sad (ili nemoj lol): 50x3=150, 50x6=300 (da radis item koji nosi 3 boda 50 puta ili da radis item koji nosi 6 isto toliko puta). Medjutim uzmimo da radis pola - pola sto je realno.. (OVO JE BITNO: ocjenjuj otprilike, ako ti ispadne tri za redom rijetka, onda iduci radi onaj jeftiniji item, posto vjerojatno nece biti rijetki...), znaci da je to (25x3=75) + (25x3=150)= 225 / 2 = 112.5, kada bi ti ispao svaki drugi rijetki item, ali imas zbog 12.5 vise rezerve malo, tako da tu ulazi onih par za redom sto sam ranije spomenuo. S tim da to znaci da ti je ostalo 3 boda na cekicu viska, tj. vise jel ovo sam uzeo najgori slucaj...
Eto gac
Opet sam pio hehehhe