Author Topic: Walka na 2 bronie  (Read 2460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eleo

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Walka na 2 bronie
« on: March 16, 2010, 11:37:30 PM »
Witam:) Mam pytano?A wiec wlaczylem w umiejetnosciach walke na 2 bronie a nie moge nic dolozyc do oszczepu ktory wlasnie mam.Jak zdejme tarcze to nic w to miejsce nie wchodzi oprocz jej samej.Prosze o podpowiedz?Pozdrawiam i z gory dziekuje:)

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Walka na 2 bronie
« Reply #1 on: March 16, 2010, 11:39:29 PM »
Z tego co pamiętam trzeba mieć specjalizację we wszystkich broniach dostępnych dla Ciebie by mozna było użyć walki na 2 bronie ???

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Walka na 2 bronie
« Reply #2 on: March 17, 2010, 09:47:04 AM »
A ja myślę ze broni którą chcesz używać musisz mieć na maxa czyli na 7 .

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Walka na 2 bronie
« Reply #3 on: March 17, 2010, 12:21:50 PM »
Żeby podnieść specjalność walka na dwie bronie trzeba mieć najpierw rozwinięte na maxa wszystkie bronie Więc jeżeli masz na 7 specjalność walka na dwie bronie a broń jest jednoręczna to bug i najlepiej go zgłosić Petya
Edit
Sprawa wyjaśniona
« Last Edit: March 18, 2010, 01:16:03 PM by ulvhedin »