Author Topic: Rzemiosło na koncie bez premium  (Read 4733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Rzemiosło na koncie bez premium
« on: March 20, 2010, 12:23:50 AM »
Nie wiem czy zauważyliście ale bez premium można osiągnąć max 100 na dany tier. Czy tak było zawsze?

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #1 on: March 20, 2010, 12:29:19 AM »
Sorka coś się zwiesiło. Milem komunikat ze nie mogę kontynuować ale już jest ok.

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #2 on: March 20, 2010, 10:17:16 AM »
Wiesz co zdziwił bym się bardzo  gdyby tak było   ;) W mojej gildii jest gracz który bez premium ma 300 rzemiosła.

Offline Hawwestin

  • Brak
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 100
  • Karma: +7/-7
  • Black-Bird
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #3 on: March 20, 2010, 12:00:40 PM »
może zamieżają coś wprowadzić .... ale jak ograniczą tiery w rzemiośle to już nijak będzie sie dało uzbirać na premium ...

Offline ulvhedin

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 277
  • Karma: +44/-3
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #4 on: March 20, 2010, 01:11:43 PM »
Nie na pewno nic w  tym względzie nie będzie wprowadzone

Offline Amyleepl

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #5 on: March 22, 2010, 12:29:05 PM »
Jest jedno ograniczeni. Jeśli nie masz premium i 200 w danym rzemiośle możesz wytwarzać na raz 1 przedmiot.

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #6 on: March 22, 2010, 12:41:28 PM »
O z tym się zgodzę to spore ograniczenie jak ma się premium można zebrac surowce i jednej nocy zrobić 200 punktów rzemiosła to żaden problem

Offline norro98

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 52
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #7 on: March 23, 2010, 07:36:08 AM »
dlaczego bez premium nie można robić np.za 1 PA 5 broni.a da się tylko jedną broń za 1 PA.Pozdrawiam :)

Offline Wieczoor

  • Tier 2
  • **
  • Posts: 85
  • Karma: +8/-1
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #8 on: March 23, 2010, 08:14:14 AM »
ponieważ z premium też można tylko jedną sztukę broni zrobić za 1PA. tak samo jak na koncie premium, po osiągnięciu 200 w rzemiośle też kończy się wytwarzanie w tym przypadku broni kilku sztuk na raz.

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #9 on: March 24, 2010, 04:37:35 PM »
hehe było nie wytwarzać tylu przedmiotów hiuhiu  8)

Offline wazery

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 237
  • Karma: +46/-4
  • Pomogłem daj plusika ;)
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #10 on: March 24, 2010, 06:33:14 PM »
Opłacalne jest mieć 200 pktów i więcej w rzemiośle bo możesz tworzyć rzadkie(z niebieską aurą) legendarne( z żółta aurą) lub epickie(z fioletową aurą) które są unikalne i dużo lepsze od zwykłych.

Offline jananiol20

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Rzemiosło na koncie bez premium
« Reply #11 on: March 24, 2010, 06:46:45 PM »
no to jest właśnie to :P