Author Topic: Gildia na serwerze "Alpha"  (Read 19035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline keos

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: +5/-1
  • No pain, no gain !
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #15 on: April 16, 2009, 08:09:39 PM »

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #16 on: April 16, 2009, 08:10:15 PM »
bardzo dobrze 8)

nawet zagłosowałem na siebie i dostałem wiadomość:
od kolesia nick: system
Member rights have been successfully set.

a alhattal ? :(

i tu będzie problem

P.S są jakieś inne funkcje niż First Officer ?
« Last Edit: April 16, 2009, 08:11:51 PM by dabros »

chegewara

  • Guest
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #17 on: April 16, 2009, 08:13:14 PM »
nie ma innych funkcji a co do głosowania to mam taki czerowny guzik wywal z gildii 8)

Offline keos

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: +5/-1
  • No pain, no gain !
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #18 on: April 16, 2009, 08:14:08 PM »

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #19 on: April 16, 2009, 08:23:18 PM »
niech sam alhattal się wypowie

Offline owsiakus

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #20 on: April 16, 2009, 08:29:49 PM »
Trochę ..... tą nazwę wybraliście, trzeba było coś bardziej wymownego ;p

chegewara

  • Guest
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #21 on: April 16, 2009, 08:31:25 PM »
nazwę można zmienić, a nie wybierałem jej. to miał być chwilowy sojusz celem badań, liczyłem na to, że ewa założy i pozaprasza wszystkich. 8)

Offline keos

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: +5/-1
  • No pain, no gain !
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #22 on: April 16, 2009, 08:32:15 PM »
nazwe mozna zmienic ;) wazne zeby wszyscy weszli  :D

Offline thomason

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: +13/-6
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #23 on: April 16, 2009, 08:53:31 PM »
Właśnie wiozę do domku trochę żelaza. Będę specjalizował się w pancerzach. Chyba jest więcej możliwości tworzenia niż przy broni...
Ktoś pisał na forum o zaciąganiu bohatera na noc do pracy, ale póki co nie widzę tej opcji...

Nazwa sojuszu jest teraz wymowna...a ceny za nowe zbroje w imperial city zaporowe :D

chegewara

  • Guest
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #24 on: April 16, 2009, 08:55:17 PM »
praca jest dostępna w tawernie w pierwszej prowincji na górze 8)

Offline thomason

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: +13/-6
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #25 on: April 16, 2009, 08:58:44 PM »
praca jest dostępna w tawernie w pierwszej prowincji na górze 8)

Dzięki za pomoc...a myślałem, że to pracuje się przy wydobywaniu surki :P
No to trzeba zacząć zarabiać, bo krucho z kaską...za godzinkę idę po węgiel, a potem robię chełm

chegewara

  • Guest
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #26 on: April 16, 2009, 09:02:39 PM »
nie tak prędko. najpierw będziesz musiał przetopić rudę, a to są punkty akcji za każdą sztabkę a dopiro wyrabianie zbroi to kolejny jeden punk akcji 8)

Offline thomason

  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 161
  • Karma: +13/-6
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #27 on: April 16, 2009, 09:04:57 PM »
nie tak prędko. najpierw będziesz musiał przetopić rudę, a to są punkty akcji za każdą sztabkę a dopiro wyrabianie zbroi to kolejny jeden punk akcji 8)

no to ładnie...Czyli czekają mnie 4 punkty akcji, ale chyba warto, bo hełm sporo daje do uzbrojenia...

Offline ewa

  • Tier 1
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: +8/-4
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #28 on: April 17, 2009, 10:19:11 AM »
nazwę można zmienić, a nie wybierałem jej. to miał być chwilowy sojusz celem badań, liczyłem na to, że ewa założy i pozaprasza wszystkich. 8)
Keos ma rację, ważne, żeby wszyscy weszli :) ja osobiście nie chcę byc liderem, także pewnie sojuszu nie założę  :P

Quote
Quote from: dabros on Yesterday at 08:10:15 PM

i tu będzie problem


why ?
  Właśnie, dlaczego?

Offline dabros

  • Polish GM
  • Tier 3
  • ***
  • Posts: 121
  • Karma: +25/-12
    • View Profile
Re: Gildia na serwerze "Alpha"
« Reply #29 on: April 17, 2009, 04:39:51 PM »
Znalazłem buty
stare wpłacam na sojusz

znalazłem drugie dzisiaj buty i ... dzidę lecz nie na moją specjalizacje
chce ktoś

współczynniki:

[attachment deleted by admin]
« Last Edit: April 17, 2009, 04:50:17 PM by dabros »