Author Topic: Strategie !  (Read 2869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gringo

 • Tier 1
 • *
 • Posts: 6
 • Karma: +0/-3
  • View Profile
Strategie !
« on: May 07, 2010, 01:32:38 PM »
 Joc de 2 zile.. Am citit pe aici desul de mult ce si cum...insa nu mi se pare suficientsa informatie.... Ca sa fiu mai precis mi-ar placea daca cineva cu experienta in jocul asta ne-ar impartasi ceva strategii pentru un start cat mai bun...Cum am spus joc de 2 zile si habar nu am de ce dracului sa ma apuc :)) Umblu ca bezmeticul ma bat cu lupi mistreti si alte lighione strang piei ca m-am facut tabacar... execut misiuni ... urc in nivele dar n-am niciun obiectiv precis... Tot incerc sa-mi dau seama care ar fi scopul jocului... Pot sa fiu atacat de alti jucatori sau eu pot ataca alti jucatori?!? Cum fac sa evoluez mai repede si cam ce ar trebui sa urmaresc?!? Mentionez ca sunt razboinic ,fauritor de armuri si tabacar...
 De exemplu iata cateva intrebari... Daca am ales sa fiu tabacar o sa pot face si armuri metalice sau pentru asta trebuia sa ma fac fierar? Banuiesc ca armurile metalice sunt mai eficiente decat alea de piele pe care le pot face acum...
 Cu specializarea de tabacar exista posibilitatea sa adun si alte resurse nu numai piei?
 Cam asta pentru moment astept ajutorul vostru...
 Probabil am pus intrebari tampite dar sunt tare dezorientat in jocul asta si pentru moment nu am acces decat la Satul Sperantei :)) Ma intreb ce se va intampla cand se va mari harta ca la 24 puncte de actiune/zi nu prea cred ca e bine sa faci miscari aiurea si sa le irosesti asa cum probabil fac eu acum :))
 Spunati-mi si mie niste trucuri nu fiti nasoi sa tineti numai pentru voi :))

Offline andy_eu

 • Tier 4
 • ****
 • Posts: 476
 • Karma: +41/-20
  • View Profile
Re: Strategie !
« Reply #1 on: May 07, 2010, 08:09:20 PM »
Joc de 2 zile.. Am citit pe aici desul de mult ce si cum...insa nu mi se pare suficientsa informatie.... Ca sa fiu mai precis mi-ar placea daca cineva cu experienta in jocul asta ne-ar impartasi ceva strategii pentru un start cat mai bun...Cum am spus joc de 2 zile si habar nu am de ce dracului sa ma apuc :)) Umblu ca bezmeticul ma bat cu lupi mistreti si alte lighione strang piei ca m-am facut tabacar... execut misiuni ... urc in nivele dar n-am niciun obiectiv precis...


In primul rand mi se pare cam ciudat ca un jucator cu "experienta" sa iti spuna ce sa faci si ce obiectiv sa ai. Tu trebuie sa iti fixezi un obiectiv. Ai mai multe posibilitati: sa cresti cat mai repede in rang, sa te axezi pe faurit, sa incerci sa termini aventurile, etc. sau le poti combina pe toate, cum fac destul de multi jucatori.

Pot sa fiu atacat de alti jucatori sau eu pot ataca alti jucatori?!? 
Incepand cu rangul 2(nivel 10) vei putea atacat/fi atacat. O sa vezi pe harta provincile nesigure.

  Cum fac sa evoluez mai repede

Pentru a evolua mai repede trebuie sa te lupti cu inamici care aduc mai multa experienta. Cu cat adversarii au nivel mai mare sau cu cat sunt mai greu de ucis cu atat mai multa experienta primesti.
Daca vrei sa evoluezi mai repede cumpara diamante si foloseste optiunea de 24 de puncte de actiune. Poti folosi si optiunea de 4 puncte de actiune suplimentare daca ai cont Facebook.


 De exemplu iata cateva intrebari... Daca am ales sa fiu tabacar o sa pot face si armuri metalice sau pentru asta trebuia sa ma fac fierar? Banuiesc ca armurile metalice sunt mai eficiente decat alea de piele pe care le pot face acum...
 

Vei putea face si armuri metalice. Chiar si acum poti face. Vezi la mestesuguri ce armuri poti face si ce resurse necesita. Fiind tabacar lingourile trebuie sa le cumperi de la casa de licitatii. Unele clase de eroi nu pot purta armuri metalice, dar tu, fiind razboinic, poti purta orice tip de armura.

  Cu specializarea de tabacar exista posibilitatea sa adun si alte resurse nu numai piei?
 
Da, vei putea aduna si oase incepand cu rang 3.

Ma intreb ce se va intampla cand se va mari harta ca la 24 puncte de actiune/zi nu prea cred ca e bine sa faci miscari aiurea si sa le irosesti asa cum probabil fac eu acum :))

Avand in vedere ca jocul nu are sfarsit, nu cred ca conteaza prea mult niste puncte de actiune irosite, in plus, invatand din proprile greseli e cea mai buna cale pentru a iti da seama ce si cum se intampla in jocul asta.

  Spunati-mi si mie niste trucuri nu fiti nasoi sa tineti numai pentru voi :))
Un truc pot sa iti spun. Ai grija de pieile moi ca valoreaza destul de mult, nu le consuma inutil. Daca te uiti la casa de licitatii vei vedea ca sunt destul de scumpe, in comparatie cu cele de rang 2, 3 sau chiar si 4.

Offline TaniaR

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 398
 • Karma: +24/-8
  • View Profile
Re: Strategie !
« Reply #2 on: May 07, 2010, 09:56:41 PM »
Încă o ideie, dacă esti războinic făuritor de armuri -- tăbăcar, iţi recomand să stringi piele niv 1 pină ajungi la niv 10 să le vinzi să-ţi cumperi o armă mai bună de niv 2. După care să te faci miner, doar un războinic mai mult e îmbrăcat in metal decât piele si să incepi să făuresti armuri niv 1 din cupru, lingouri pe care tot tu le vei face să poti trece la lingouri de bronz (niv 2). Dacă doresti să fii un armuer legendar ca războinic mai bine să te faci miner, incepând cu niv 3, minereurile de metale va fi mai greu de găsit ce inseamnă pret mai mare la lingouri *BYE*  *GIRL_CRAZY*

Offline Gringo

 • Tier 1
 • *
 • Posts: 6
 • Karma: +0/-3
  • View Profile
Re: Strategie !
« Reply #3 on: May 08, 2010, 12:34:00 PM »
 Va multumesc ca m-ati mai luminat :) Am cam inteles ce am de facut in viitorul apropiat :)