ban versinler daha iyi ya. Temiz çözüm olur. Ayrıca kimseye ağır birşey demiyorum. Sadece kendi haklarımı korumaya çalışıyorum
Benim demek istediğim yarış artık tamamen imkansız hale geldi. yeni diyar gerekli eşit şartlarda oyuna başlayıp eşit şartlarda yarışmak için. Oyun zaten yeni. Yani çok yeni olmasa da sadece 2 tane diyar var. Bunlar da oyunun başlangıcında açılmış olanlar. Haberimiz oldu da biz mi gelmedik sanki şimdi böyle bir haksız muamele görüyoruz???
..7-..9 level olayına gelince zaten elimizde mükemmel ötesi eşyalar bile olsa kendimizden max 2-3 level üstü düşmana saldıramıyoruz. Bazı ayarlamaları var onun. Sen de iyi bilirsin..
Sanırım beni dinleyen tek kişisin ama bu durumdaki çarpıklık konusunda hmfikir değiliz.
Yani Azerbaycanlı kardeşim. Beni bi sen anladın, sen de yanlış anladın
Şimdi koşulsuz isteklerimi sıralıyorum. Yapılırsa devam. Ama yapılmazsa zaten 3 gündür oynamıyorum
1. 6. aşama hariç tüm özelliklerin 02.06.2010 öncesiyle aynı olarak düzenlenmesi
2. Yeni diyar(lar) açılması. 1. isteğime uygun olursa o zaman çok daha sevimli olur. Tadından yenmez valla