Нямах намерение да коментирам тази опция, но ако ще я има, нека поне да работи...
До колкото разбирам този, който отговаря на въпроса може да остави въпросът "отворен", с възможност за коментар.
Нека, ако не прекалено сложно, да се оставят по-дълго отворени въпросите, така ще се избегне дублирането, поясняването и други произтичащи от непълен (или неразбран) отговор последствия.
Оставям настрана преценката дали отговорът да бъде максимално стандартен (разбирай отбиване на номера) или все пак да се съобрази поне с нивото на героя, който задава въпроса (с презумпцията, че някой като се додрапал до 5-та категория, поне е наясно с елементарните неща).
Извинявам се, ако тонът ми изглежда хаплив, но ще онагледя с пример
Cindarella [40] Мистик на мрака [Въпрос] 17:34 06-01-10
Неполучените обработени кожи 1 Отговори
На 4-ти вечерта съм обработила общо 50 превъзходни одрани кожи, от които трябваше да получа 25 готови кожи. Точките в занаята са отчетени, но кожите ги няма. Ще бъдат ли възстановени кожите или да не си ги чакам? Проблемът не е само при мен, поне доколкото разбирам...
http://forum.imperialhero.org/bg/index.php?topic=10452.0 Re: Неполучените обработени кожи 19:02 06-01-10
Възможно е да е бъг, затова пишете в темата в форума ... Възможно е да са отишли в някоя от другите раници и там да са се заключили ако ти е свършил премиума