Да,бройката е намалена някаде на половина,за което съм благодарен.
Но основния проблем не е в бройката!!!Проблема е в мястото.
Със същия успех,кожар може да изпълни задача от рода на:
Задача: Събери 30 кожи в *************, *********** където пуска групи от 5-6 воини на мрака,половината редки понякога + вълче или дори тигърче,които също така понякога ти дават кожа за одиране.Не стига,че трябва да се надяваш в групата да има животинка,но и да се надяваш да ти даде да дереш.
Както и да е това беше само пример.
Мисълта ми е,че босовете са достатъчно трудни,за да се затлачва приключението с такива отегчителни задачи,които поне мен са ме отказали,от доста приключения.
Има и друго "наградата" - взимаш епичен инструмент.който ти гарантира изработката на 5 епика.Ок.Като идея е доста добре,но за да го вземеш тоя инструмент трябва да си в същата категория.Моя опит показва,че за да завърша например "Унищожителя на тъмния култ" трябва да съм поне 48-49 ниво(опитах да убия Преподобния по-рано,но героя ми не може дори да го уцели,заради разликата в нивата).От тук идва и проблема - вземаш инструмент с който правиш епици категория 5 или по малка,но ти дефакто вече си с единия крак в категория 6 и е леко безсмислено да се екипираш с тия 5 епика за 1-2 нива и то след като си минал един от най-трудните босове.Или да ги даваш на друг или да ги продаваш... Или пък както в "Пазачът на портала",кадето наградата ти е комплект за 44 ниво,частите на който са толкова жалки,че дори наемниците ми не ги искат