1-во на митика кажа за качество и количество не искам да ми говори.
Без значение колко диаманти си наляла в играта от теб виждам само спам а да не говорим че героя ти в свят 2 е на ниво и категория в която играеш само с мулетата
А кой какво би ми продал и какво не би ми продал.Съвета ми е да си траете и да не се излагате повече.Доказал сам се и като занаятчия и като боец за разлика от геройчета които имат по 1-2 предметка произведени от тях на героя си
ще ми се да го оставя това на митика ама като гледам как разваляш названието сенсей с това че си го избрал за псевдоним ще се включа и аз още повече че засягаш и мен с тези голи твърдения.
1. това коя категория е главния герой на някой не е еднозначно така че твърдението ти в случая го приемам за лична обида. в свят 3 имам собствен герой на път да влезе в К4 и подарен ми от приятел герой К5 обаче тъй като там в сравнение с свят 2 е мъртвило реших да сменя света. В друг пост съм обяснил защо съм правим толкова опити преди да се спра окончателно на каква тактика и клас герой ще заложа няма нужда се повтарям.
2. Всеки сам решава дали да се набутва в приключенията или не. Ако не иска и желае само да си бие тук и там без да пипа занаят си е нещо нормално. Всеки играе както му харесва така че твърдения като твоите не ми се вярва само мен да подразнят. Още повече че наричаш хората слаби играчи и веднага се биеш в гърдите колко си велик.
3. Ще спра до тук само защото човек като теб не си заслужава да позволя да си изтърва нервите и да ми трият поста и отправят после предупреждения за поведението.