Ти с моя егоизъм не се занимавай ако обичаш, ако няма какво да кажеш с което да помогнеш по добре си мълчи ( дръж пръстите далеч от клавиатурата в случая.) Темата не е пусната за отворковци като теб (Dead_King) да ми обесняват какъв съм и как да действам, някой вече го е казал че е неделя, мога и от него да го разбера, но ако мислиш че немога напиши го още веднъж...
Вместо някои хора да се ослушват из форума и да се слагат на всяка манджа меродия, моля свършете нещо полезно, не вярвам програмистите да имат нужда от адвокати, каквото имат да си казват ще си го кажат и самички... но да не продължавам и да запазя добър тон все пак, културни хора сме, мисля че можем да се разберем какво имам впредвид.
И айде стига с офтопика, ако ВИ Е ВЪЗМОЖНО, МОЛЯ! От спамене и плюене файда аз не виждам...
ЕDIT: проблемите е хубаво да се оправят след като възникват, не след няколко дни след като не е възможно ок както уточних не е чак такъв проблем, просто се надявам да нямам подобни проблеми за в бъдеще както и другите да нямат подобни проблеми, тоест може да се погледне вапроса.