След като вчера гилдия Reacro взе замъкът "Скалните кули" (2010-04-10 14:04:15 , System [Reply] [Close]
Message to all members of Guild:
Your Guild wins the battle with Castle.)
без да има обявена атака към този замък ( за последно погледнах към 18:30, 10.04.2010) сега влизам и виждам, че замъка принадлежи на друга гилдия - Ludia. Да оставим настрана 20+ милиона злато и няколко стотин диаманта, които вкарахме в upgrade на защитата на замъка, веднага след като го взехме, (също както и предварителните upgrade-и на предния пост в тази провинция), искам да попитам как така тази гилдия е успяла да вземе замъка - няма битка между нас, аз лично бях оставил няколко добре развити акаунти там, а и като им гледах профилите на играчите на тази гилдия, те нямат дори една атака срещу мобовете, които пазят замъците.
Надявам се да оцените адски въздържания ми пост (като се има предвид, емоционалната реакция на всеки нормален човек при такава ситуация), разбирам че все пак бъгове се получават и да нарушите традиционното мълчание след всяка моя публикация в разделите въпроси и проблеми, също както и да ни въстановите принадлежността на замъка с upgrade-ите направени до момента на възникването на този бъг.