Пич твоите наемници са много зле. Моите са 2-та с атакуваща позиция и 3-я с защитна позиция на по 6 - няма как да са по-добри просто.
А нивата на героя и наемниците нямат никакво значение - всички са над 15 ниво това е важното. Относно чуковете съм пробвал с доста добри чукове, но с тях няма уцелване.
На миста му бях сложил синя тояга от жълта рецепта - все тая. Метнах се на мечове и щитове за да блокират и моите понякога ама нъц. Цялата история идва от настройката на играта. Ако от втора кат трябва да се метам на жълти итеми `9 ниво за единия жълт мародер - направо да спирам с тая игра и да не си късам нервите че екипа мълчи.
Driada - не четеш пич - лидера пада до 60 рунд(заедно с 2-та други сини). От там нанатък си бия 40 рунда синия мародер !?!
Виж здравето на наемниците ми колко е - малко още ако го надуя и ще станат с повече здраве от героя ми в 3 кат.
За миста пробвах с ловкост над 150 - все тая оня жълтия не пропуска братле, за това заложих на сила и жизненост дори и на миста - над 1200 здраве кат 2 за мист.....
Kilgor дай идея какво да променя...
За чука - дай 3 такива да те видя от къде ще ги изкопаеш пък ти!